Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, 43 éves, full hetero pasi, a képeken látható kemény farokkal. Szívesen ismerkednèk a mai nap lányokkal, parokkal, akar csak a randevú izgalmai miatt is.
Tomi.
Tomi.
Szia és még nem találtál ?????
(Ez egy válasz miraculum üzenetére (2024. 12. 24. kedd 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Olyan hölgyet keresek, akit izgatna ha egyszerre két pasi kényeztetné! Tartós kapcsolatot szeretnék, szinte minden nap szerveznék pasit a kedvesemnek! Szeretem ha az egész testét tele élvezik az idegen pasi!
Olyan hölgyet keresek, akit izgatna ha egyszerre két pasi kényeztetné! Tartós kapcsolatot szeretnék, szinte minden nap szerveznék pasit a kedvesemnek! Szeretem ha az egész testét tele élvezik az idegen pasi!
sziasztok
régebb ota itt élő diplomás igényes jó kiállású fekete pasi vagyok nagyobb mérettel szívesen kalandoznék a két ünnep közt hölggyel párral hetero alapon akik egy kis extrára és nem átlagos pasira vágynak
privátban keresetek
régebb ota itt élő diplomás igényes jó kiállású fekete pasi vagyok nagyobb mérettel szívesen kalandoznék a két ünnep közt hölggyel párral hetero alapon akik egy kis extrára és nem átlagos pasira vágynak
privátban keresetek
Boldog karácsonyt. Sziasztok . 25 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, pár egy kis vidámságra! Este 18 órától ráérek!
Hello!
Gyöngyös és környékén ma este van pár, akikhez lehetne csatlakozni esetleg? Kukkolás vagy hármas élvezetek!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google Chat van!
Gyöngyös és környékén ma este van pár, akikhez lehetne csatlakozni esetleg? Kukkolás vagy hármas élvezetek!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google Chat van!
Sziasztok! Én egy 177 cm magas 90 kg zöld szemü ápolt igényes férfi vagyok. miskolci, párokat keresnék ma holnap vagy holnapután estére éjszakára. Utazni is tudok ha szükséges, nem probléma, Akit érdekel irjon nyugodtan,
Sziasztok
Kecskeméten szopnék titokban kíváncsi hetero pasit…
Kecskeméten szopnék titokban kíváncsi hetero pasit…
Sziasztok. Pest megyében keresek leginkább párt, hetero alapon...
Találkozni merő párt keresek.
Sziasztok!
A két ünnep közötti napokra keresek hetero alapon egy párt, vagy egy hölgyet napközbeni találkozóra.
Megbízható vagyok, ott leszek, ha egyeztetünk.
Várom a leveleket.
A két ünnep közötti napokra keresek hetero alapon egy párt, vagy egy hölgyet napközbeni találkozóra.
Megbízható vagyok, ott leszek, ha egyeztetünk.
Várom a leveleket.
27,28,29 Tiszakécske és környékén valahová lehetne csatlakozni? privátban írj
Szívesen csatlakoznék Fejér vagy Pest megyében párhoz hölgy örömére
kor kritérium nincs úgyis a kémián múlik minden. szívesen utazom

Sziasztok. Pár, akik ma örülnének egy karácsonyi ajándék plusz pasinak? Budapest, Pest megye. Részleteket beszéljük meg privátba.
szívesen csatlakozok, én is újonnan próbálkoznék
36 f
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 24. kedd 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 24. kedd 00:04

Törölt felhasználó (4766307)

Sziasztok.
Röviden
Párként (28L és 34F) keresünk harmadiknak igényes, jó megjelenésű 30-40 év közötti pasit. Első ilyen próbálkozásunk lenne.
Röviden
Párként (28L és 34F) keresünk harmadiknak igényes, jó megjelenésű 30-40 év közötti pasit. Első ilyen próbálkozásunk lenne.
Boldog karácsonyt. Sziasztok . 25 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit egy kis vidámságra !
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Nagy méretet kedvelő, párt vagy hölgyet keresek kellemes együttlétre. Hely adott a részemről.