Érdekesen hangzik
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 22:37

Feleség többes és dupla örömére keresünk férfit esetleg férfiakat ,,
sziasztok....dec 30 s dec 31 Balatonfüreden vagy kb 30 km vonzásban keresnènk adatlapunk szerint hellyel rendelkező!! urat,urakat
Kaposvári nyitott ötveenes pasiként kaposvári hazaspárok párok házibartja lennék. Privire írjatok! . Hely kell.
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék párokhoz 3.nak a hölgy örömére, Kecskemét és környékén,de utazni is tudok.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok . 25 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit egy kis vidámságra !
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok! Szabad a 25. èm, úgy gondoltam túrázok egyet ha már így egyedül maradtam. Lenne kedve valakinek vagy valakiknek csatlakozni? Tomi.
Párhoz csatlakoznék hetero alapon.
Leginkább Bp-Pest megye de utazni is tudok akár.
Helyem sajnos nincsen.
Leginkább Bp-Pest megye de utazni is tudok akár.
Helyem sajnos nincsen.
Sziasztok!
Párokat keresek, akiket izgat mások előtt szexelni. Célom az lenne, hogy egy olyan párost találják akik szívesen élvezkednének előttem. Ha ti ilyen páros vagytok, mindenképp keressetek meg üzenetben!
Bence vagyok, 25 éves, budapesti pasi, normál testalkattal.
Párokat keresek, akiket izgat mások előtt szexelni. Célom az lenne, hogy egy olyan párost találják akik szívesen élvezkednének előttem. Ha ti ilyen páros vagytok, mindenképp keressetek meg üzenetben!

Bence vagyok, 25 éves, budapesti pasi, normál testalkattal.

Sziasztok! 30 esves Budapesti elvált férfi vagyok +20,5intimmel . Szívesen lennék valakinek/valakiknek hazibaratjuk hosszú távon .
Párok hölgy tagját Masszíroznám!! Mezőkövesd kőrnyéke!
Feleség többes és dupla örömére keresünk férfit esetleg férfiakat ,,
Sziasztok! 2025.01.02 reggeli órákban találkozni merő srác? smile
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Sziasztok !
Jövőhét péntekre (2024.12.27.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét péntekre (2024.12.27.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Még mindig keresek párt vagy hölgyet 26-30-a között, hely megoldott, részleteket privátban.
Székesfehérváron hetero alapon önmagára igényes hölgyet vagy párt keresek ma estére!
A következő 2 hétben szinte bármikor jó!
30 éves srác vagyok 180/85 kg, kék szemű barna hajú 22cm intim
Esetleg haverom is csatlakozhat.hetero alapon
Írj privát (csak párok vagy nők,,)
30 éves srác vagyok 180/85 kg, kék szemű barna hajú 22cm intim
Esetleg haverom is csatlakozhat.hetero alapon
Írj privát (csak párok vagy nők,,)
Budapesten ma keresek párt hármas örömökre