Találkozni merő párt keresek.
Sziasztok!
A két ünnep közötti napokra keresek hetero alapon egy párt, vagy egy hölgyet napközbeni találkozóra.
Megbízható vagyok, ott leszek, ha egyeztetünk.
Várom a leveleket.
A két ünnep közötti napokra keresek hetero alapon egy párt, vagy egy hölgyet napközbeni találkozóra.
Megbízható vagyok, ott leszek, ha egyeztetünk.
Várom a leveleket.
27,28,29 Tiszakécske és környékén valahová lehetne csatlakozni? privátban írj
Szívesen csatlakoznék Fejér vagy Pest megyében párhoz hölgy örömére
kor kritérium nincs úgyis a kémián múlik minden. szívesen utazom

Sziasztok. Pár, akik ma örülnének egy karácsonyi ajándék plusz pasinak? Budapest, Pest megye. Részleteket beszéljük meg privátba.
szívesen csatlakozok, én is újonnan próbálkoznék
36 f
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 24. kedd 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 24. kedd 00:04

Törölt felhasználó (4766307)

Sziasztok.
Röviden
Párként (28L és 34F) keresünk harmadiknak igényes, jó megjelenésű 30-40 év közötti pasit. Első ilyen próbálkozásunk lenne.
Röviden
Párként (28L és 34F) keresünk harmadiknak igényes, jó megjelenésű 30-40 év közötti pasit. Első ilyen próbálkozásunk lenne.
Boldog karácsonyt. Sziasztok . 25 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit egy kis vidámságra !
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Nagy méretet kedvelő, párt vagy hölgyet keresek kellemes együttlétre. Hely adott a részemről.

Csodálatos estét mindenkinek!
Szeretném a szilvesztert olyan fiatal hölgyek vagy párok társaságában eltölteni akik nem csak inni,táncolni és pajzánkodni szeretnek (pedig ez a legfőbb lényeg) hanem nem riadnak el némi extrától sem!
Hely adott lenne nálam Gyöngyösön!
Szóval aki nem talált még magának party helyet jelezzen bátran!
Szeretném ha az ez évi búcsúztató felejthetetlen lenne!
Ha lehet 40 év alatt de felette is szívesen fogadjuk az érdeklődőket!
Szeretném a szilvesztert olyan fiatal hölgyek vagy párok társaságában eltölteni akik nem csak inni,táncolni és pajzánkodni szeretnek (pedig ez a legfőbb lényeg) hanem nem riadnak el némi extrától sem!
Hely adott lenne nálam Gyöngyösön!
Szóval aki nem talált még magának party helyet jelezzen bátran!
Szeretném ha az ez évi búcsúztató felejthetetlen lenne!
Ha lehet 40 év alatt de felette is szívesen fogadjuk az érdeklődőket!
Sziasztok.
Röviden
Röviden
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Érdekesen hangzik
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 22:37

Feleség többes és dupla örömére keresünk férfit esetleg férfiakat ,,
sziasztok....dec 30 s dec 31 Balatonfüreden vagy kb 30 km vonzásban keresnènk adatlapunk szerint hellyel rendelkező!! urat,urakat
Kaposvári nyitott ötveenes pasiként kaposvári hazaspárok párok házibartja lennék. Privire írjatok! . Hely kell.
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék párokhoz 3.nak a hölgy örömére, Kecskemét és környékén,de utazni is tudok.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok . 25 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit egy kis vidámságra !
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.