Május közepén pár napig Miskolcon, a párommal. Esetleg egy szimpatikus, ápolt és intelligens ffi beszálló érdekes lehet.
Sziasztok!
Badacsony környékén ismerkednék!
Badacsony környékén ismerkednék!
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok. Mai napon este párhoz csatlakoznék. Ápolt igényes pasi vagyok, mobilis, utazni tudok. Várom kedves pár levelét, akik ma este találkoznának.
Sziasztok! A profilunkban írt alapfeltételeknek megfelelő, értelmes, intelligens pasit keresünk a hölgy örömére a közeljövőben!
Ma valaki? Vagy bár mely napra éjszakára valaki vagy valakik?
Lányok vagy párok?
Pécs vagy környéke? Nálad? De utazni is tudok!
Írjatok!
Lányok vagy párok?
Pécs vagy környéke? Nálad? De utazni is tudok!
Írjatok!
Sziasztok! Péntek napközben találkoznék nőkkel, párokkal Budapest és környékén. Részleteket privátban!
Sziasztok !
Holnap este csütörtökön 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk !
Holnap este csütörtökön 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk !
Sziasztok! Párt keresek Budapesten minden jóra,ha van kedvetek írjatok!!

Sziasztok! Szombat estére 2 összeszokott férfit keresünk. Telefonos levelet várunk.
Heves megyében keresek biszex párt ahol keten szopnánk a férjet és utána forditva is.csak diszkrét pár irjon privátba
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok, utazni tudó szolo pasit keresunk pentek estere, a felesegem örömére! Nagy intim elony!
Igényes párhoz csatlakoznék!
Sziasztok.Budapesten Keresek párt péntek délutáni találkozóra!!
Sziasztok. Ma egész nap és a héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Párok férfitagját kinek izgatja ha a hölgyet egy potens sportos pasi megtölti forro spermával?
Ápolt igényes pasi vagyok.
Ápolt igényes pasi vagyok.
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető..
Sziasztok. Házi barátkoznék! Párt vagy hölgyet keresek ma estére Pécsen kellemes időtöltésre és minden jóra ! Hely van de estére! Vagy nálad! Kisebb távon utazni is tudok. Esetleg el is hozhatlak ha nálad nem megoldható de nem tudsz utazni! wave
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!