Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető.....
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Badacsony környékén párok?
Mainap napközben keresem hölgy, pár társaságát tabumentes szexkalandra Budapesten. Mobilis vagyok, szívesen meglátogatlak benneteket,v fogadni is tudok napközben. Többesben tapasztalt, határozott igényes férfi vagyok.
Hello! Ma vagy esetleg holnap estére inteligens,fiatal,szexpartnert keresünk.Recsken hely van!
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Most hétvégén párral ismerkednék a Tisza tónál,Poroszló,Sarud környékén.
kecskeméti párt keresek
Sziasztok!
Holnap délelőttre hölgyet, párt keresek.
Borsod megye előny!
Borsod megye előny!
Sziasztok!
Borsod megye előny!
Borsod megye előny!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Harmadiknak keresunk ferfit a felesegem oromere, pentek, vagy szombat estére!

Vasárnap délután, estére párral hancuroznék... Privát?
sziasztok! párként keresünk ma estére partnert

Sziasztok !
Ma este Szekszárdon valós ismerkedni akaró 35-60 közötti nyitott párral házaspárral találkoznék hármas együttlétre a hölgy örömének fokozására kényeztetésére. Ápolt kulturált diszkrét férfi vagyok borotvált nagyobb intimmel diszkréció adott. Várom válaszotokat privát üzenetben.
Ma este Szekszárdon valós ismerkedni akaró 35-60 közötti nyitott párral házaspárral találkoznék hármas együttlétre a hölgy örömének fokozására kényeztetésére. Ápolt kulturált diszkrét férfi vagyok borotvált nagyobb intimmel diszkréció adott. Várom válaszotokat privát üzenetben.
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Holnap, péntek napközben keresem hölgy, pár társaságát tabumentes szexkalandra Budapesten. Mobilis vagyok, szívesen meglátogatlak benneteket!. Többesben tapasztalt, határozott sportos negyvenes vagyok
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma este fiút fogadnánk...Veszprém megye
Sziasztok. heteró párral ismerkednék.
Durmi@gmail.hu
Durmi@gmail.hu