Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok!
Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék ma. Utazni tudok. Elérhetőséget privátban adok.
Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék ma. Utazni tudok. Elérhetőséget privátban adok.
Sziasztok! Pár keres pasit harmadiknak ha van itt ilyen? Max 80km!! Fotó elöny!
Sziasztok,én már több éve fűzöm hogy vegyünk be egy harmadikat,eddig masszázs és punci nyalásig jutottunk el. Tegnap este megint feljőtt a téma és nem egyből azt mondta hogy hallani sem akar róla hanem úgysem fogom békén hagyni amíg bele nem megy. Szerintem meg idő mire belemegy de addig elkezdek keresni neki. Ha valaki nem türelmetlen és érdekelné a párom kényeztetése írjon. Aki bejön neki max 35 éves, szőke,kék szemű,sportos alkat,és szereti a tetkokat (ez nem feltétel),és nem igazán kedveli a nagy méretet max 16-18 cm,azt az elvet valja a kicsi is lehet játékos. Tehát aki nem holnap akar dugni annak várom a jelentkezését. Vannak fent képeinek akit érdekel nézze meg. Köszönöm hogy végig olvastad,remélem lesz aki jelentkezik és türelmes lesz. A leveleket a pacika38@gmail.com várom, feleslegesen ne írj légyszíves ha már holnap szeretnéd.
Ma délelött leszopná valaki a kemény csupasz farkam?Aztán Nagyon megdugnám.Természetbe,vagy nyilvános helyen?Nem fogsz,fogtok csalódni.viberen beszéljün
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Üdv mindenkinek!
Szombat délutánra 12:00-től 20:00-ig szabad vagyok!
Hölgyet kènyeztetnèk vagy párhoz csatlakoznèk hetero alapon a hölgytag örömére!
19/5-ös pènisz ès odaadás garantált+diszkrèció adott ès elvárt!
Aki szeretné,hogy megtegyek mindent azèrt,hogy magasfokú orgazmusban legyen rèsze jelezzen bátran ès egyeztessünk időpontot szombatra!
Sokmindenre nyitott vagyok ès tapasztalt!
Írjatok bátran,nem bánjátok meg!
Szombat délutánra 12:00-től 20:00-ig szabad vagyok!
Hölgyet kènyeztetnèk vagy párhoz csatlakoznèk hetero alapon a hölgytag örömére!
19/5-ös pènisz ès odaadás garantált+diszkrèció adott ès elvárt!
Aki szeretné,hogy megtegyek mindent azèrt,hogy magasfokú orgazmusban legyen rèsze jelezzen bátran ès egyeztessünk időpontot szombatra!
Sokmindenre nyitott vagyok ès tapasztalt!
Írjatok bátran,nem bánjátok meg!
sziasztok feleseget dugnek a férje elott akit ez izgatná irjon elérhetoséget privibe! Utazni tudok tav nem gond csak legyen helyetek!
sziasztok feleseget dugnek a férje elott akit ez izgatná irjon elérhetoséget privibe! Utazni tudok tav nem gond csak legyen helyetek!
Sziasztok, van itt pár, akinek lenne kedve ismerkedni egy 40éves, normális pasival többes izgalmakhoz? : ) 186/93 szbarna, kék, 17/6... akár most a hosszú hétvége alatt is..
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Szia!Szimpatikus partnerünket keressük , minimum 16-os intim mérettől!
Szép napot. Bp pasiként csatlakoznék ma holnap holnap után. Akár nálam is találkozhatunk.
Párral találkoznék!
Helló sziasztok ma valaki este?
Sziasztok.Párral ismerkednék a Tisza tónál hosszú hétvégén,Poroszló Sarud.Autós kaland bringázással túrázással egybekötve is.maga sportos pasi nagy mérettel.
Sziasztok! 23 éves önmagára igényes fiú keres ma vagy holnap estére 3 as kalandot hetero alapon, kedves és jófej párral, Pest megye vagy Budapest vonzáskörzetében.
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Dunaharaszti és környékéről keresnék hölgyeket,párokat,akiknek a minőségi ,szenvedélyes szexre van szükségük ! Terhes kismama is írhat... De ,ha csak simán szeretkeznél egy kiadósat... akkor is keress bátran.
Hello! 40-es pár keres olyan pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Persze csak a közelben lévők írjanak! Fotó elönyt jelent!!