Sziasztok Szombat estére keresek BP-i hölgyet, lányt, párt egész estés kalandra.
Én 50 éves Bp-i ff vagyok
Akár Sw házibuliba is benne lennék.Benne vagyok mindenbe ami élvezetet örömöt okoz.
A személyes találkozo híve vagyok. Üdv Laca
Én 50 éves Bp-i ff vagyok

Akár Sw házibuliba is benne lennék.Benne vagyok mindenbe ami élvezetet örömöt okoz.
A személyes találkozo híve vagyok. Üdv Laca
Sziasztok !
Jövőhét péntekre (2025.05.16.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét péntekre (2025.05.16.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Valós, komoly párral,hölggyel ismerkednél.Masszázs, motorozás , nudi ilyesmi....
Sziasztok! Írtam privátban
(Ez egy válasz Házaspár99 üzenetére (2025. 05. 09. péntek 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 09. péntek 08:18

Kezdő párként keresünk hármashoz egy max. 45 éves,ápolt,diszkrét,igényes férfit jövő hét pénteken Szépasszonyvölgyi találkára, csak is heteró alapon.
Sziasztok csatlakoznek párhoz írj privát ha érdekel
Sziasztok pasit keresünk ma estére a hölgy örömére Salgótarján környéke
Sziasztok. Nyíregyházán csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.
Sziasztok. Nyíregyházán csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6
Sziasztok
Hétvége folyamán keresném hölgy partnerem,pár hölgy tagját kellemes kikapcsolódásra.Csak hetero alapon ismerkednék.
Ha esetleg van kedve valakinek ismerkedni,privátban beszéljük meg a részleteket.
Szép hétvégét mindenkinek
Hétvége folyamán keresném hölgy partnerem,pár hölgy tagját kellemes kikapcsolódásra.Csak hetero alapon ismerkednék.
Ha esetleg van kedve valakinek ismerkedni,privátban beszéljük meg a részleteket.
Szép hétvégét mindenkinek

Most.. vagy ma napközben.
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok! 40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Akár ma is ráérnék, nem csak levelezgető, hanem találkozni is merő pasi vagyok
Sziasztok ma este pár, hölgy aki ff keres? BP-i 50 éves ff vagyok
Ma estére hármasra ketesünk.
Helló ismerkedjünk privaton
(Ez egy válasz Otyik 66 üzenetére (2025. 05. 10. szombat 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Olyan párral ismerkednék ma délután,este ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.Heves megye.
szia ha magadra ismersz :
fiatal 18-25 éves 1.70 magas körül szőrtelen ápolt srácot 15/6 cm intimmel keresünk masszázsra , kukkolásra
fiatal 18-25 éves 1.70 magas körül szőrtelen ápolt srácot 15/6 cm intimmel keresünk masszázsra , kukkolásra
Egy olyan szitura keresnénk , kellemes megjelenésű max 38-40 éves férfit , hogy csak megfogjuk elővesszük a farkunkat és párom mellére verjük. Semmi más nem történne ! Késő esti órában leszünk majd, addig csak így vagy más elérhetőségen. Nem bárkivel szeretnénk.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok szép napot mindenkinek! Baranya megyében Csatlakoznék Párhoz kor alkat nem számit!
Utazni tudok nincs akadály a részemröl
bármikor jó nekem