Párt keresek, aki befogad egy hatvanas férfit. Ha nem akarod, hogy megbasszam a feleségedet, akkor tapogatom, simogatom, csókolgatom, a lényeg az, hogy mindenkinek jó legen.
Gödöllőn és környéken part keresek privi.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok párok hölgyek.
Szalkszentmárton és környékén, szívesen ismerkednék párral, hölggyel. Hosszabb távú kellemes élmények keresők előnybe! Helyet meg tudom oldani, de ha az megoldott, az utazás sem jelent gondot 100km en belül! Részleteket, feltételeket beszéljük meg privátba! Csak is kölcsönös szimpátia alapon keresek, és maximális diszkréció mellett!
Mindenkinek sikeres, élményekben gazdag ismerkedést kívánok.
Szalkszentmárton és környékén, szívesen ismerkednék párral, hölggyel. Hosszabb távú kellemes élmények keresők előnybe! Helyet meg tudom oldani, de ha az megoldott, az utazás sem jelent gondot 100km en belül! Részleteket, feltételeket beszéljük meg privátba! Csak is kölcsönös szimpátia alapon keresek, és maximális diszkréció mellett!
Mindenkinek sikeres, élményekben gazdag ismerkedést kívánok.
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok,ma este,éjszaka csatlakoznék párhoz közös örömökre.Fogadni és utazni is tudok.
Asszonyok lányok párok ?sportos igényes férfi keres privi..
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok! Feleséget masszíroznék, kényeztetnék a férje előtt. Tartós házibarát is lennék közös programokkal. Utazni tudok..
pesten pár keresek aki szeretné ha csatlakoznék

Sportos értelmes potens pasi ismerkedne Győrben most
Ma d'un szepvolgyire jön pár vagy hölgy? Kukkolnek vagy kenyeztetnelek is. Sotetitett kenyelmes autoval vagyok.mas helyszín is jó lehet.Privátba kérnek választ
Helló sziasztok ma párhoz csatlakoznék 24 éves vagyok Győr es környékén keresek utazni!
Sziasztok! Pàrokhoz csatlakoznék most hétvégén, utazni és fogadni is tudok!
sziasztok feleseget dugnek ha a férjet izgatná? Hely kellene tavolsag nem akadaly!
Szép napot!
Ma délután nyíregyházi
debreceni hölgyet párt keresek a korosztályomból!
Ma délután nyíregyházi
debreceni hölgyet párt keresek a korosztályomból!
Sziasztok !
Ma és holnap (vasárnap) délután Szekszárdon ápolt kulturált diszkrét férfiként csatlakoznék átlagos 35-60 közötti párhoz házaspárhoz kellemes diszkrét hármas együttlétre a hölgy örömére gyengéd kényeztetéséhez. Üzenetet privátba várom !
Ma és holnap (vasárnap) délután Szekszárdon ápolt kulturált diszkrét férfiként csatlakoznék átlagos 35-60 közötti párhoz házaspárhoz kellemes diszkrét hármas együttlétre a hölgy örömére gyengéd kényeztetéséhez. Üzenetet privátba várom !