sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatja ha megdugjak a feleseget es nem csak almodozik rolla? Hely kellene utazni tudnek!
Párokat keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni (18+) Mezőkövesd kőrnyéke!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Férfi beszálló ként jelentkeznék erre a nemes feladatra, ha az adatlapom szerint megfelelő lennék.
Ha aszimpátia felmerül bennetek, írjatok bátran, élvezzük egymást.
Ha aszimpátia felmerül bennetek, írjatok bátran, élvezzük egymást.
Ma délelőtt, a Nyugatinál partnerem keresem. Privátban írj lsz
06.20-21 re nem tervez Zalakarosra jönni valaki?
Sziasztok! Holnap (06.18) Bogácson leszek, hellyel rendelkezem. Keresek jó fej, csinos, igényes párt bármilyen felállásra, illetve hölgyet, transzneműt. Nem vágyom szőrös, pocakos emberekre. Én 33 éves 184 magas, jó megjelenésű, igényes, diszkrét, nyitott férfi vagyok. Részemről nincsenek kötelező dolgok, minden csak megbeszélés kérdése. A lényeg, hogy a végén mindenki elégedett mosollyal búcsúzzon.
Sziasztok, normális, ápolt párral ismerkednék Bp-en. 47 éves 183/87 hetero pasi vagyok.
Sziasztok.hàzibaràt lennèk,làsd adatlapom
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony fiú vagyok.
32 éves, magas, méretes farkú srác keres hölgyet esetleg cuckold párt holnap kora esti találkára Budapesten
Sziasztok!Hölgyel,párral ismerkednék aki férfit keresne
sziasztok
biszex párokkal ismerkedünk,lehetőleg uni vagy passziv bi férfitagú párokkal
nálunk a pasi leginkább aktív bi
többes szexben jártas sokat tapasztal pár vagyunk
helyünk van,utazni is tudunk az országban bármerre
kevés a tabu
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
biszex párokkal ismerkedünk,lehetőleg uni vagy passziv bi férfitagú párokkal
nálunk a pasi leginkább aktív bi
többes szexben jártas sokat tapasztal pár vagyunk
helyünk van,utazni is tudunk az országban bármerre
kevés a tabu
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
Sziasztok Péntek este keres valaki szóló BP. I pasit, hölgyek párok? 50 éves nem független paisi vagyok.
Valakinek van kedve ismerkedni várom a leveleket üdv & Pusza Laci
Valakinek van kedve ismerkedni várom a leveleket üdv & Pusza Laci
Kukolas szabadba ha tudok hejet. Tolna megye Szekszárd
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni
Sziasztok, 35 éves pár vagyunk, fiatal pasi beszállót keresünk.
Sziasztok, 35 éves pár vagyunk, fiatal pasi beszállót keresünk.
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok!
Budapesti, egyedülálló fiatal, sportos srác vagyok több éves swinger, többes és házi barát tapasztalattal.
Olyan fiatalos, belevaló hölgyet vagy párt keresnék aki / akik nyitottak lennének kiélvezni az élet adta örömöket.
Leginkább Budapesten vagy Pest megyében keresek.
Ha esetleg te / ti is hasonló srácot kerestek, akkor várom az üzeneteket ahol el tudunk indulni a beszélgetéssel.
Budapesti, egyedülálló fiatal, sportos srác vagyok több éves swinger, többes és házi barát tapasztalattal.
Olyan fiatalos, belevaló hölgyet vagy párt keresnék aki / akik nyitottak lennének kiélvezni az élet adta örömöket.
Leginkább Budapesten vagy Pest megyében keresek.
Ha esetleg te / ti is hasonló srácot kerestek, akkor várom az üzeneteket ahol el tudunk indulni a beszélgetéssel.

tarloka

sándor76
Romana