Sziasztok. Szívesen ismerkednék igényes, hármasra nyitott párral minőségi élmények reményében.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Pár, aki keres egy igényes pasit és napközben is jó nekik?
Sziasztok!
Pegging szex játékokhoz keresünk kimondottan vékony testalkatú arcszőrzettől mentes fiatal, alapvetően hetero fiúkat.
Pegging szex játékokhoz keresünk kimondottan vékony testalkatú arcszőrzettől mentes fiatal, alapvetően hetero fiúkat.
Ma délutánra keresem társaságom. 2után. Autóval vagyok. Hölgy/heteró pár társaságában. Viber/whatsapp/ gchat
Budapesten*)
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni
Nagy és vastag farkú , 40- es pasi csatlakozna heteró alapon Győr-Moson - Sopron megye , Vas megye .
Sziasztok!
Kellemes, diszkrét pàr jàtszótàrsa lennék.
Kellemes, diszkrét pàr jàtszótàrsa lennék.
Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére 43 éves pasi vagyok 21/6cm intimel
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Sziasztok! Ma estére keresem párok társaságát, igényes, fiatal srácként. Helyem van Budapesten.
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatja ha megdugjak a feleseget es nem csak almodozik rolla? Hely kellene utazni tudnek!
Párokat keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni (18+) Mezőkövesd kőrnyéke!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Férfi beszálló ként jelentkeznék erre a nemes feladatra, ha az adatlapom szerint megfelelő lennék.
Ha aszimpátia felmerül bennetek, írjatok bátran, élvezzük egymást.
Ha aszimpátia felmerül bennetek, írjatok bátran, élvezzük egymást.

Ma délelőtt, a Nyugatinál partnerem keresem. Privátban írj lsz
06.20-21 re nem tervez Zalakarosra jönni valaki?