sziasztok hetero pasi vagyok párokhoz csatlakoznék kaposvár és környékéről
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne

Moto
Sziasztok!
Ma 18 óra után hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne?
Budapest és környéke!
Ma 18 óra után hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne?
Budapest és környéke!
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Igényes magas sportos Nyiregyi pasi ismerkedne!
.
.
Sziasztok! Nem keres pár vagy hölgy egy 23 éves vékony potens fiút, akinél olyan mint tabu nem nagyon létezik kellemes időtöltésre? Utazni tudok, ha mégis van ilyen akkor privátban elérhető vagyok

Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
Sziasztok, most a napokban keresek nőt/párt kis élvezetekre, mindenre vevő vagyok megbeszélés kérdése!
Képek az oldalamon vannak fent! 21/F
Képek az oldalamon vannak fent! 21/F
Cuckoldra keresek párt, hölgyet napközben Veszprém és környéke. Szívesen nézlek vagy nézhetsz ahogy párod dugom. Light bi is belefér!
Sziasztok !
Ma este Szekszárdon szívesen csatlakoznék hármas együttléthez 35-60 közötti átlagos párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére. Ha szívesen vennétek egy ápolt kulturált mindenre nyitott nagyobb intimmel rendelkező férfi diszkrét társaságát akkor várom privát jelentkezéseteket.
Ma este Szekszárdon szívesen csatlakoznék hármas együttléthez 35-60 közötti átlagos párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére. Ha szívesen vennétek egy ápolt kulturált mindenre nyitott nagyobb intimmel rendelkező férfi diszkrét társaságát akkor várom privát jelentkezéseteket.
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Az igen, valaki jól fog járni
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2022. 05. 15. vasárnap 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 15. vasárnap 13:28

Fiatal, vékony srácot keresünk kisebb farokkal (max 15cm) és sok gecivel.
Légy szűz, vagy tapasztalatlan!
Hosszútávra keresünk, legalább hetente 2 alkalommal érj rá!
Légy szűz, vagy tapasztalatlan!
Hosszútávra keresünk, legalább hetente 2 alkalommal érj rá!
sziasztok olyan pasik vannak-e itt akit izgatná ha elötte dugják meg a feleseget ? Hely kellene utazni tudok+
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Sziasztok. Keresek párt akikhez csatlakozhatnék, ezért keresek lehetőségeket ismerkedésre.
Sziasztok! Holnap (kedd) az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel,párokkal...
nagyobb intimmel
nagyobb intimmel

Sziasztok.Párral ismerkednék!
Sziasztok párhoz csatlakoznék ma délelőtt Hatvan +100km
Sziasztok. Xx. Ker. Ma, vagy holnap este valaki?
Szipmpi párt keresek