Szia, írtam.
Sziasztok szívesen ismerkednek párral holgyel Putnok Barcika Miskolc Sárospatak környékéről potens diszkrét normális pasi vagyok Viberen szívesen válaszolok minden kérdésre+421944821162
Sziasztok! Pár aki esetleg mára keres?
50 182cm 95kg hetero pasi,párt keres Bp.-n
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok!
Ma vagy holnap estére keresek hölgyet vagy párt egy kis kalandra Budapesten de akár hosszútávra is nyitott lennék!
Sziasztok!
Ma vagy holnap estére keresek hölgyet vagy párt egy kis kalandra Budapesten de akár hosszútávra is nyitott lennék!
Sziasztok!
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Hello,
Budapesti párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnék ma este!
Írjatok bátran! Szeretek úgy punci nyalni, miközben dugják!
Budapesti párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnék ma este!
Írjatok bátran! Szeretek úgy punci nyalni, miközben dugják!
Békésben buliba csatlakoznék párhoz heteroszexuális alapon!
Sziasztok! Ma délután csatlakoznék! Pest-megye
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén!
30 éves jóképű nagyfarku srác vagyok
Mai napra keresek partnert. Nőt vagy párt
Bármikor jó egész nap egészen késő estig. Sőt szombaton is jó
Mai napra keresek partnert. Nőt vagy párt
Bármikor jó egész nap egészen késő estig. Sőt szombaton is jó
Helyesnek mondott 29 éves sportos potens tetovált pasi ismerkedne Szombathely 100 km-es környékén!
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék
Igényes, potens tapasztalt férfiként Igényes, Bevállalós párokkal találkoznék akár nálam is.(creampie, cuckold, bukakke, stb..stb.).
Sziasztok,párhoz csatlakoznék akár idősebbhez is
Sziasztok ma estére fiatal srácot keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére ma késő estére Bp és környéke... Csak olyan irjon akinek jó a mai nap az az péntek késő este utazni tudj
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok,ápolt, sportos,férfiként keresek megbízható kedves nyitott párt!