Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék napközben. Veszprém megye, Balaton felvidék elsődlegesen.
Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
:Sziasztok Március 8.-a Szombat estére is keresek csajszit, hölgyet , párt .
Nem vagyok független a párom tud a dolgaimról!!!!
Nem vagyok független a párom tud a dolgaimról!!!!
Sziasztok. Valós, találkozóra is nyitott partnereket keresek. 40-es budapesti férfi vagyok, intim 21/6.
Pentek,szombat estére nagycicis ,érzéki hölgy többes kenyeztetésére pasit keresünk Eger-Miskolc környékén.Helyunk.nincs.
Sziasztok 50 túl van még élet hölgyet párt keresek péntek estére
Feleséget dugnék a párja elött!
A hétvégére keresek párt,
Sziasztok párokat hölgyeket keresek Szarvasi férfi vagyok szép diszkrét kornyezetbe sajat wellness nyaralómba izgalmas kikapcsolódás. Finom nasikkal italozás és baratsagos hangulatban. Várom leveled ha felkeltettem az érdeklődésetek
Nagy méretű pasit keres esetleg pár?
Sziasztok!
34 éves pasi vagyok, február 27-28án csatlakoznék párhoz, nőhöz. Budapest és környékén. Utazás nem gond, kor nem számít, csak ápoltság. Privibe irj csak ha valóban taliznál
34 éves pasi vagyok, február 27-28án csatlakoznék párhoz, nőhöz. Budapest és környékén. Utazás nem gond, kor nem számít, csak ápoltság. Privibe irj csak ha valóban taliznál

nézzétek meg az adatlapomat.hs tetszik akkor Budapest.14 ker
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2025. 02. 26. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 26. szerda 15:00

Szóló pasit hármasra, szimpátia alapon, tartósabb kapcsolatra keresünk
Budapesti párt keresek hármas örömökre
Szóló pasit hármasra, szimpátia alapon, tartósabb kapcsolatra keresünk
Szia. ha puncid van akkor ez a felhívás neked szól!.Ma vagy holnap szívesen és teljes odaadással kényeztetném orgazmusig akár nyelvel akár kőkemény szép spermával teli farokkal a gyönyörű és kéjtől nedves puncidat illetve az összes kéjrésedet arcpakolást is kérhetsz! Hely adott de utazni is tudok!
Sziasztok!
40- es spotos férfi párokkal ismerkedne Borsod megyében.
Érett korosztály előnyben.
Szép napot!
40- es spotos férfi párokkal ismerkedne Borsod megyében.
Érett korosztály előnyben.
Szép napot!
Sziasztok!
Lenne itt olyan pár akit szex közben lehet nézni? Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok! 24 éves fiatal pasiként ismerkednék korombeli vagy idősebb korú párral.
Sopron-Szombathely vasútvonalon keresném azt a párt, akik fiatal pasit keresnének a hölgy örömére, szimpátia esetén hosszútávon.
Illetve Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet, ha netán lenne olyan pár, akik számára ránézésre szimpatikus lennék, de kicsit messzebb vannak.
Sopron-Szombathely vasútvonalon keresném azt a párt, akik fiatal pasit keresnének a hölgy örömére, szimpátia esetén hosszútávon.
Illetve Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet, ha netán lenne olyan pár, akik számára ránézésre szimpatikus lennék, de kicsit messzebb vannak.