Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

50-es mindig kanos és potens pasiként, rendszeres szexpartnerem keresem, helyem van. Párhoz, akár házibarátként is csatlakoznék, semmi jónak nem vagyok elrontója.
Ki szeretne dugni 76 éves nőt ?
Szívesen csatlakoznék párokhoz!
Velencei tó melletti szálláson december 14-én este szívesen látnám feleségemet 2 ápolt sráccal játszadozni. Üzeneteket privátban várjuk, arcképet fogunk kérni a továbblépéshez. 3 pasi 1 lány felállás most lenne először

50-es mindig kanos és potens pasiként, rendszeres szexpartnerem keresem, helyem van. Párhoz, akár házibarátként is csatlakoznék, semmi jónak nem vagyok elrontója.
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma este!Békéscsaba!
Sexpartnereim fogadnám ma este!Békéscsaba!
Ma este hellyel rendelkező potens pasikat keresünk Budapesten
Sziasztok,
Hármas szexhez, cuckoldra keresek párokat minden jóra adatlapom szerint
Hármas szexhez, cuckoldra keresek párokat minden jóra adatlapom szerint
Adatlapunk szerint ismerkednénk, Budapest Tatabánya , Fehérvár vonalában
Sziasztok én 42 éves sportos pasi 21/6cm intim
Szívesen csatlakoznék parhoz a hölgy örömére
Budapest és környéke előnybe köszi
Szívesen csatlakoznék parhoz a hölgy örömére
Budapest és környéke előnybe köszi
Sziasztok. Ma este budapesti vagy kb 80 kilométeres körzetében pár aki pasit keres? Ápolt, igényes vagyok. Várom leveleteket. Utazni tudok.
Bp ma pár?
Keresek párt, ahol a férfi és a nő is leszopna.
Sziasztok !
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként.
Budapesten keresek péntek estére megbízható párt, elhanyagolt nőt !
Kizárólag heteró alapon !!
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként.
Budapesten keresek péntek estére megbízható párt, elhanyagolt nőt !
Kizárólag heteró alapon !!
Sziasztok. Ma este budapesti vagy kb 80 kilométeres körzetében pár aki pasit keres? Ápolt, igényes vagyok. Várom leveleteket
Utazni tudok

Hello,
Budapesti párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnék ma este!
Írjatok bátran!
Budapesti párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnék ma este!
Írjatok bátran!
Sziasztok
Megismerkedtem egy Tab környéki csinos 50es Milfel 3.nak keresnénk esetleg nagyobb mérettel rendelkező férfit,pasit.
Szombaton napközben lenne aktuális akár hosszútávra is ha írsz adj elérhetőséget email vagy viber
Köszönöm Szép napot
Megismerkedtem egy Tab környéki csinos 50es Milfel 3.nak keresnénk esetleg nagyobb mérettel rendelkező férfit,pasit.
Szombaton napközben lenne aktuális akár hosszútávra is ha írsz adj elérhetőséget email vagy viber
Köszönöm Szép napot
Sziasztok! Pár társaságát keresem. Kecskemétről max 1 óra utazásra. Nyitott vagyok sok mindenre. 37 éves vékony, intelligens férfi vagyok. Nem vagyok kezdő. Merek találkozni.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....