Sziasztok! Ma délután, este feleséget, barátnőt masszíroznék, kényeztetnék a párja előtt. Utazni tudok.
Zala Vas megye környékén párokhoz csatlakoznék heteró alapon
Lányokat, párok, ma délelőtt Budapest -Hatvan útvonal és környékén lenne kedve valakinek randizni egy 183/80, sportos 43 éves pasival?
Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .

Párt keresek, akik szeretik a CUCKOLD-ot.
Rólam: Fiatal(2001) sportos pasi vagyok, nagy mérettel, sok fantáziával

Sziasztok.
Párom örömeinek kielégítésére keresünk állandó szexpartnert. Diszkréció adott és elvárt, ez maradjon a mi kis titkunk.
Feltételek:
Ápolt, igényes, jóképü, potens pasit keresünk.
30-45közt.
17-20-as farokkal.
Tudj szenvedélyes és vad is lenni egyben.
Döntés képcsere és szimpátia alapján.
Amennyiben valakinek nem írunk vissza, előre is elnézést kérünk.
Párom örömeinek kielégítésére keresünk állandó szexpartnert. Diszkréció adott és elvárt, ez maradjon a mi kis titkunk.
Feltételek:
Ápolt, igényes, jóképü, potens pasit keresünk.
30-45közt.
17-20-as farokkal.
Tudj szenvedélyes és vad is lenni egyben.
Döntés képcsere és szimpátia alapján.
Amennyiben valakinek nem írunk vissza, előre is elnézést kérünk.
Párt keresek, akik szeretik a CUCKOLD-ot.

Párhoz csatlakoznék,akár nálam ma este!
Sziasztok! Mai nap pàrokhoz csatlakoznék, 36 éves normális,kulturált pasi vagyok. Fogadni és utazni tudok.
Ma estére keresünk párom örömére fiatal pasit csak hetero alapon es csak az irjon akinek jo a mai nap.. Csak fényképes leveleket várunk.. Ne fussunk felesleges köröket köszi
Sziasztok! Teljesen kezdőként, soha nem volt még ilyenben részem, ismerkednék párokkal Budapesten. 33 éves intelligens, korrekt srácként.
Miskolc környéki pasi akivel még lehet inni egy sört....
Párral ismerkednék, találkoznék (Budapest és környéke)
Sziasztok! Ma este kb 23 órakor Dunaújvárosban végzek. Adatlapom szerint nagyon szívesen kalandoznék! Beszéljünk privátban!
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Sziasztok
Ma estére esetleg napközben is jó keresek párt vagy nőt
30 éves nagyfarku , humoros, jófej, közvetlen pasi vagyok
Kék szem,barna haj, 22cm intim.
Esetleg haverom is jöhet hetero alapon,ha izgat téged a dolog.
Ma estére esetleg napközben is jó keresek párt vagy nőt
30 éves nagyfarku , humoros, jófej, közvetlen pasi vagyok
Kék szem,barna haj, 22cm intim.
Esetleg haverom is jöhet hetero alapon,ha izgat téged a dolog.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
December 3-án Kehidakustányon leszek, helyem is lesz. Szívesen tölteném az estét kellemes társaságban, hölgy, pár, esetleg transz/shemale személyében. Igényes, intelligens diszkrét embereket keresek. 32 éves jó megjelenésű, odaadó férfi vagyok. Írjatok bátran
December 3-án Kehidakustányon leszek, helyem is lesz. Szívesen tölteném az estét kellemes társaságban, hölgy, pár, esetleg transz/shemale személyében. Igényes, intelligens diszkrét embereket keresek. 32 éves jó megjelenésű, odaadó férfi vagyok. Írjatok bátran

Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok