Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok! Pár hölgytagját kényeztetném… Eger-Hatvan között ..
Sziasztok!
Valós, találkozni is szándékozó partnereket keresek. 40-es igényes Magyar férfi vagyok, intim 21/6.
Valós, találkozni is szándékozó partnereket keresek. 40-es igényes Magyar férfi vagyok, intim 21/6.
nagy mérettel keresek
Jo reggelt
Pasit keresel harmadiknak?
Nézd át az adatlapom, ha szimpatikus akkor írj rám és
beszélhetjük a részleteket.
Ne habozz, élvezz.
Pasit keresel harmadiknak?
Nézd át az adatlapom, ha szimpatikus akkor írj rám és
beszélhetjük a részleteket.

Ne habozz, élvezz.

Péntek (02.21.) Érett hölgyet, párt meglátogatnék Fehérvár és környékén.
Érdekel a cuckold és minden ami örömet okoz.
Ápolt normális 44/185/88 pasi vagyok.
Érdekel a cuckold és minden ami örömet okoz.
Ápolt normális 44/185/88 pasi vagyok.
Sziasztok!
Február 22-én keresem pár vagy hölgy társaságát, hely megoldott, de utazni is tudok, részleteket privátban egyeztessük.
Február 22-én keresem pár vagy hölgy társaságát, hely megoldott, de utazni is tudok, részleteket privátban egyeztessük.
Sziasztok! 42, 33, 28 éves sportos fiú baráti társaság pár vagy hölgy társaságát keresi. Ahol a hölgy szereti ha több fiú keresi a kegyeit. Igényes, medencés, szaunás ház adott a találkozóhoz. Nem feltétlen gabalyodás, hanem közös meztelenkedés, fürdőzés is érdekes lehet. Lány v lányok is csatlakozhatnak, kötöttségek nélkül. Olyan pár is jelentkezhet ahol a férj meglepné, szívesen nézné párját v esetleg izmos fiúkkal fotózná igényes környezetben.
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Sziasztok Feb 22 Szombat estére keresek Bp-i , unatkozó hölgyet ,nőt , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Sziasztok,
30 éves 185cm magas, 77 kg férfiként párok társaságát keresem, akikkel jól etezhezjük magunkat.
Cuckold és hármasban tapasztalattal rendelkezem.
Pest megye, Bp., Fejér megye.
30 éves 185cm magas, 77 kg férfiként párok társaságát keresem, akikkel jól etezhezjük magunkat.
Cuckold és hármasban tapasztalattal rendelkezem.
Pest megye, Bp., Fejér megye.
Uraim!
Március utolsó hètvègèjèt Egerben töltjük egy másik pár társaságában. Mi, a fèrjek, szeretnènk meglepni a hölgyeket egy-kèt intelligens, igènyes, sportos, ápolt tettrekèsz sráccal főkènt a 30-40 közötti korosztályból. Csak a feltèteleknek megfelelő partner jöhet szóba! A kèsőbbiekben viberes kommunikáció, videóhívás szüksèges lesz, ennek tudatában keressetek. Privát üzenetet várunk!
Március utolsó hètvègèjèt Egerben töltjük egy másik pár társaságában. Mi, a fèrjek, szeretnènk meglepni a hölgyeket egy-kèt intelligens, igènyes, sportos, ápolt tettrekèsz sráccal főkènt a 30-40 közötti korosztályból. Csak a feltèteleknek megfelelő partner jöhet szóba! A kèsőbbiekben viberes kommunikáció, videóhívás szüksèges lesz, ennek tudatában keressetek. Privát üzenetet várunk!
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Budapesten ma hármas örömökre párhoz csatlakoznék
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
21 e péntekre, bulinkba SPORTOS pasit keresünk. Budapest 9. kerület. Jelenleg több a bejelentkezett lány mint pasi....
nagyobb mérettel keresek
Most.. vagy ma napközben.
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.