Sziasztok András vagyok 29 éves hölgyet /párt keresek ma este győr környékén
Hölgyek , párok...cuckold..creampie szex vagy masszázst nektek Pest megyében ?
Balázs vagyok, aktív sportoló, 42 éves pasi Hevesen lakom.
Szívesen megismerkednék veletek.
Párhoz a hölgy örömére diszkréten beszállok, nem vagyok már kezdő, vagy ha már itt a jó idő terméezstben, erdőben , szabadban is nagyon izgató lenne. Utazni tudok, írjatok: acapulco001@indamail.hu
Legyen szép napja mindenkinek!
Szívesen megismerkednék veletek.
Párhoz a hölgy örömére diszkréten beszállok, nem vagyok már kezdő, vagy ha már itt a jó idő terméezstben, erdőben , szabadban is nagyon izgató lenne. Utazni tudok, írjatok: acapulco001@indamail.hu
Legyen szép napja mindenkinek!
Budapesten és környékén barátkoznék párokkal heteró alapon. Ápolt, igényes, értelmiségi 28 éves férfi vagyok. Utazni tudok. Nyár folyamán közös nudizás is érdekelne.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Pár, ki néha ágyába fogadna, vagy az én ágyamba bújna? Minden megoldás érdekel

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok! Fiatal, potens, extra nagy intimmel rendelkező pasi keresne párokat!
Sziasztok! Nyiregyhazan vagyunk hetfoig es pasit keresunk a felesegemnek nagy intimmel, nyiregyhaza es debrecen kornyeken
42/185/88 ápolt pasiként ismerkednék.
Dunántúl középső része!
Dunántúl középső része!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne…

Moto
Sziasztok!Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek Csongrád megyéből! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma este parhoz csatlakoznák.
Punciba élvezést diszkréten vállalok. Hosszú távon is! Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Nőkkel vagy párokkal szivesen ismerkednék Budapesten, 33éves diszkrét, ápolt, sportos férfi vagyok, többi infó és kép privátba.
Sziasztok !
Holnap és vasárnap napközbeni találkozáshoz átlagos szimpatikus 35-60 közötti párral házaspárral ismerkednek találkoznék Szekszárdon kellemes diszkrét hármas együttléthez a hölgy örömére kényeztetésére. Ápolt kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha szívesen vennétek társaságom írjatok privát üzenetet.
Holnap és vasárnap napközbeni találkozáshoz átlagos szimpatikus 35-60 közötti párral házaspárral ismerkednek találkoznék Szekszárdon kellemes diszkrét hármas együttléthez a hölgy örömére kényeztetésére. Ápolt kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha szívesen vennétek társaságom írjatok privát üzenetet.
Ma éjszakára,buli utáni autos,after sexre, keressünk potens férfiakat,hölgy tagunk kielégítésére!! Kizárolag heteró alapon,pécs és 60km körzetében. Autónk van,helyünk nincs! Csak fényképes jelentkezőket, várunk!!! Term viszonozuk,illetve privátban kezeljük!!! Fiúk jelentkezetek!!! Nem bánjátok meg!!!!
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.