Sziasztok! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk komoly partnert. Fotó nélkül ne írj légyszi! Borsodi pár. Sok sikert mindenkinek.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

Sziasztok. 45éves magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok .
Szombat estére /26.-a / keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Szombat estére /26.-a / keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Csepel vagy környékről ismerkednek
Sziasztok
Párhoz csatlakoznék ma délután!BP.!
Párhoz csatlakoznék ma délután!BP.!
Szép napot!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom! Élvezzünk együtt!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom! Élvezzünk együtt!
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk komoly partnert. Csak a közelben keresünk pasit!Borsod pár vagyunk.Sok sikert mindenkinek
Nyíregyházán ma éjje csatlakoznék lányhoz, párhoz. Írjatok bátran.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok,
Párokkal ismerkednék....
Dél-Dunántúl.
Párokkal ismerkednék....
Dél-Dunántúl.
Hölgyeket masszíroznék miskolc mellett igényes házamban
Kár a tavolságért de sok sikert.
Kár a tavolságért de sok sikert.
(Ez egy válasz Jules81 üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 20. vasárnap 10:04

Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok
de utazni nem gond. Csak olyanok írjanak akik komolyan keresnek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok
de utazni nem gond. Csak olyanok írjanak akik komolyan keresnek. Hely van. Köszönöm
Sziasztok! 26-a szombat estére keresek pécsi párt, akiknek lenne kedve kalandozni egy többesben tapasztalt masszőr pasival. Kérlek a részletekért privátban keressetek.
bp 16ker arpadfold after valaki?nolimit
Brutál dögös a párod
(Ez egy válasz Curiousdirtycouple2739 üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 20. vasárnap 19:58

Sziasztok! Október 26-27.-ei hétvégére keresünk egy normális, intelligens férfit, aki 28-45 év közötti, normál intim méretű! Szeress kényeztetni, esetleg masszírozni!
Sziasztok! Október 26-27.-ei hétvégére keresünk egy normális, intelligens férfit, aki 28-45 év közötti, normál intim méretű! Szeress kényeztetni, esetleg masszírozni!