Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Üdv Heves megyében lenék tittkos házibarát
Budapesten egyedül élő, fiatal, értelmes srácként keresem párok társaságát. Az adatlapom kitöltött, valamint ott láthattok rólam képet is.
Budapesten helyem van.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek nyugodtan privát üzenetben.
Budapesten helyem van.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek nyugodtan privát üzenetben.
Sziasztok!
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Sziasztok
ÍRTAM üzenetet…
(Ez egy válasz lovedick98 üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 05. vasárnap 11:54
ÍRTAM üzenetet…

Vasmegyeiek vagyunk, ferfit keresunk baratnommel. 35 feletti, helye legyen. Eloszor is ismerkedjunk meg.
Szegedi parhoz csatlakoznek. 42 eves, helyes, kedves, humoros ferfi vagyok.
Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok! Budapesti kisportolt férfi vagyok ,keresek párt, érett holgytag nem akadály, rendszeres talalkozasra
Sziasztok
MA DÉLUTÁNRA keresek párt..
Moto
MA DÉLUTÁNRA keresek párt..

Moto
Ma estére egy srác kizárólag a lány örömére. Budapest
Sziasztok!
Budapesten és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Budapesten és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Jól hagzik de bekortaltot a hely
(Ez egy válasz bppasik üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 05. vasárnap 13:07

Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Sziasztok,
Sziasztok miskolci ápolt igényes férfi vagyok 177 cm magas 90 kg körül zöld szemü ápolt igényes férfi vagyok 18 cm és elég vaskos a farkam, szivesen ismerkednék veletek. Kölcsönös szimpátia esetén találkoznék is
Idősebb, 60 év feletti férfit keresünk hosszútávra, aki potens, sok gecije van, intim tájékon szőrös és szeretne rendszeresen finom, forró roma pinába élvezni...
Vasmegyeiek vagyunk, ferfit keresunk baratnommel. 35 feletti, helye legyen. Eloszor is ismerkedjunk meg.
42 eves, kedves, helyes, humoros ferfi vagyok. Szegedi novel ismerkednek. Szegedi parokhoz csatlakoznek.
Sziasztok!
Ma este ismerkednék párral Budapesten és környékén. Hely igény esetén van Budapest 7. Kerületében.
Ma este ismerkednék párral Budapesten és környékén. Hely igény esetén van Budapest 7. Kerületében.
Sziasztok.hol lennétek, remélem Pesten
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 05. vasárnap 06:43

Sziasztok ! Ma etére keresünk a lány örömére nem kamus fiút !
Sziasztok ! Ma etére keresünk a lány örömére nem kamus fiút !