Sziasztok .
Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok! 10.21-én az estét Szigetvár (vagy környékén) töltöm, helyem lesz. Szívesen tölteném jó társaságban. Sok féle felállás lehetséges. Pár hetero vagy Biszex alapon, hölgy, esetleg férfi vagy férfi pár (itt azért már válogatósabb vagyok smile ). Én 32 éves jó megjelenésű, ápolt, intelligens, közvetlen, jó kedélyű férfi vagyok. Sok mindent ki lehet velem próbálni, tabu kevés van egészséges keretek között. Minden csak megbeszélés kérdése, lényeg a kommunikáció és hogy mindneki jól érezze magát

Sziasztok,
Ma estére keresek párokat az adatlapom szerint utazni és fogadni is tudok távolság ésszerű kereteken belül nem jelent problémát. Jó hétvégét mindenkinek
Ma estére keresek párokat az adatlapom szerint utazni és fogadni is tudok távolság ésszerű kereteken belül nem jelent problémát. Jó hétvégét mindenkinek

sziasztok
szívesen kalandoznék párral vagy hölgyet keresek szeretőnek igényes diplomás régebb ota itt élő jól szituált sportos méretes fekete pasi vagyok találkahellyel
szívesen kalandoznék párral vagy hölgyet keresek szeretőnek igényes diplomás régebb ota itt élő jól szituált sportos méretes fekete pasi vagyok találkahellyel
Sziasztok keresnék nagy fenekű hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt. Nógrád megye és pest megye.
Hétfőre vagy keddre keresünk férfit feleség dupla örömére .
Sziasztok fiatal pasit keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére csak fényképes leveleket várunk elérhetőséggel csak olxan irjon aki komolyan is gondolja
Sziasztok!
Holnap csatlakoznék párokhoz Budapesten!
Privátba tudok képet küldeni!
Sportos 30-as helyes pasi vagyok.
Csak Hetero alapon.
Ha felkeltettem érdeklődéseteket, írjatok nyugodtan.
Szép estét/napot!
Holnap csatlakoznék párokhoz Budapesten!
Privátba tudok képet küldeni!
Sportos 30-as helyes pasi vagyok.
Csak Hetero alapon.
Ha felkeltettem érdeklődéseteket, írjatok nyugodtan.
Szép estét/napot!
Keresek párt, akik csatlakoznának hozzám hétfőn Szombathelyen. Helyem van, masszírozni tudok.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok, Békés-Csongrád megyében párokhoz csatlakoznék. Diszkréció adott és elvárt.

sziasztok .keresünk az adatlapunk szerint .
Sziasztok! Budapesten egyedül élő, magára és környezetére igényes srácként párok társaságát keresem a mai napon.
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B

Hello!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom! Élvezzünk együtt!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom! Élvezzünk együtt!
Sziasztok. Holnap estétől éjjszakára párt vagy pasit fogadnánk az adatlapunknak megfelelően.
Sziasztok!
A hölgy örömére keresünk egy pasit vasárnap estére. 28 éves kor alatt, 16cm felett.
Szolnokon tudunk fogadni.
A hölgy örömére keresünk egy pasit vasárnap estére. 28 éves kor alatt, 16cm felett.
Szolnokon tudunk fogadni.
Sziasztok!
Ma este Győr környékén csatlakoznék egy párhoz. Fiatal, igényes és potens pasi vagyok. Ha van kedvetek egy jó kis estét összehozni akkor írjatok!
Ma este Győr környékén csatlakoznék egy párhoz. Fiatal, igényes és potens pasi vagyok. Ha van kedvetek egy jó kis estét összehozni akkor írjatok!