Sziasztok!
Békéscsaba, Debrecen, Szeged, Kecskemét, Szolnok környékéről ismerkednék párokkal. Utazni is tudok és fogadni is.
Békéscsaba, Debrecen, Szeged, Kecskemét, Szolnok környékéről ismerkednék párokkal. Utazni is tudok és fogadni is.
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait.Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban..
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ugyanebből a korosztályból érdekel biszex férfitagú házaspár, vagy páros is, de minden egyeztetés tárgya. Kizárom viszont a swingerező, partnereiket gyakran váltogató párokat, legjobb az egymást szerető házaspár lenne, akik talán még soha, vagy csak régen próbálták a hármas szexet. (én magam is alig voltam még)
Fontos még, hogy senkinek sem adom a farkamat 1-2 nap után, a találkozáshoz egymás alapos megismerése szükséges, ami levélváltásokon alapul.Intelligens, intellektuális, helyesen írni, fogalmazni, magát megértetni és engem megérteni képes partnereket szeretnék.
Az egészség határain belül perverzebb dolgokról is beszélhetünk, ha a partner olyan...
Megbízható vagyok és diszkrét, annál is inkább, hogy kapcsolatban élek, amit sosem rúgnék fel. Diszkréciót és megbízhatóságot várok el viszont is.
Helyem nincs sajnos.
Többit a levelekben, fotókkal
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ugyanebből a korosztályból érdekel biszex férfitagú házaspár, vagy páros is, de minden egyeztetés tárgya. Kizárom viszont a swingerező, partnereiket gyakran váltogató párokat, legjobb az egymást szerető házaspár lenne, akik talán még soha, vagy csak régen próbálták a hármas szexet. (én magam is alig voltam még)
Fontos még, hogy senkinek sem adom a farkamat 1-2 nap után, a találkozáshoz egymás alapos megismerése szükséges, ami levélváltásokon alapul.Intelligens, intellektuális, helyesen írni, fogalmazni, magát megértetni és engem megérteni képes partnereket szeretnék.
Az egészség határain belül perverzebb dolgokról is beszélhetünk, ha a partner olyan...
Megbízható vagyok és diszkrét, annál is inkább, hogy kapcsolatban élek, amit sosem rúgnék fel. Diszkréciót és megbízhatóságot várok el viszont is.
Helyem nincs sajnos.
Többit a levelekben, fotókkal
Sziasztok
Megismerkedtem egy Tab környéki csinos 50es Milfel 3.nak keresnénk esetleg nagyobb mérettel rendelkező férfit,pasit.
Szombaton napközben lenne aktuális akár hosszútávra is ha írsz adj elérhetőséget email vagy viber
Köszönöm Szép napot
Megismerkedtem egy Tab környéki csinos 50es Milfel 3.nak keresnénk esetleg nagyobb mérettel rendelkező férfit,pasit.
Szombaton napközben lenne aktuális akár hosszútávra is ha írsz adj elérhetőséget email vagy viber
Köszönöm Szép napot
Péntek vagy szombat este párhoz csatlakoznék akár csak egy kis cumiztatásra is.
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!
Budapesten egyedül élő, fiatal, értelmes srácként keresem párok társaságát. Az adatlapom kitöltött, valamint ott láthattok rólam képet is.
Budapesten helyem van.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek nyugodtan privát üzenetben.
Budapesten helyem van.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek nyugodtan privát üzenetben.
Ápolt ,kultúrált 47éves 182cm 95kg pasi keres hosszútávra párt,3-asba tapasztalt vagyok.Csak hetero alapon szex terén nyitott és kellően perverz.
Budapesten(hely nincs)

Budapesten(hely nincs)
Sziasztok. Január 6-án hétfőn délelőtt Újpesten párral találkoznék Újpesten.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok,
Hosszútávra keresném párok ismertségét Pest megyében, diszkrét, ápolt, sportos férfiként. Privát üzenetben egyeztessünk.
Hosszútávra keresném párok ismertségét Pest megyében, diszkrét, ápolt, sportos férfiként. Privát üzenetben egyeztessünk.
Sziasztok!
Január 2-án ma vagy Január 3-án szaunázás napközben az új évben?
Igényes borotvált normális középkorú pasi vagyok, utazni tudok bárhova, hölgyet vagy párt keressek.
Irjatok privatban
Január 2-án ma vagy Január 3-án szaunázás napközben az új évben?
Igényes borotvált normális középkorú pasi vagyok, utazni tudok bárhova, hölgyet vagy párt keressek.
Irjatok privatban
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok! Kedves, igényes, normális párorral illetve lánnyal ismerkednék privátban.Fontos a higiénia,diszkréció,szimpátia.Köszönöm!
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
Utazni tudok.
Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
Utazni tudok.
Sziasztok!Van esetleg Pataki pasit keres még ma ejszakára???Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről! Fényképet Viberen vagy WhatsApp tudok küldeni!Privát üzeneteket várok!!
Zoli
Zoli
Sziasztok kezdő pár? Nyiregyháza
Ők pedig Pécsen vannak! Sok sikert!
(Ez egy válasz LeoAlex üzenetére (2025. 01. 01. szerda 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Jelentkeznék párhoz
Jelentkeznék párhoz

Hello!
Ma este Budapesten párokhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék!
Bármi érdekel! Érezzük jól magunkat!
Ma este Budapesten párokhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék!
Bármi érdekel! Érezzük jól magunkat!