Pár pasit keres. Harmadiknak a feleség örömére. Ki akarja próbálni a 2 pasis felállást.
Sziasztok!Párt keresek ma esti közös nudis termál fürdőzéshez,szex cuckold.Magas sportos nagy méretű pasi vagyok,Heves megye.
Ma napközben kedves izgalmas hölgyet párt fogadnek bp I lakasomban. Szeretek masszirozni is Szeretek masszirozni is.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Ma este M3-as autópálya Hatvan-Budapest között valaki valamire?
Ma este M3-as autópálya Hatvan-Budapest között valaki valamire?
Ma délután/este Gyulán párt meglátogatnék a hölgy örömére. Akár autóban is..
Privátban írjatok!
Privátban írjatok!
Sziasztok, ma estere keresunk harmadiknak pasit a lany örömére! Nagy intim elony! Max 40 éves korig!
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párral ismerkednék minden jóra.
Szépvölgyin este 10 körűl pár?
Sziasztok! Jövöhéten délelött Tatabányán két potens srác 32 és 27 éves csatlakozna párhoz. Hely adot de hozzátok is mehetünk. Várom a leveleket.

Sziasztok!
Ma vagy holnap este csatlakoznék olyan párhoz ahol nagy méretű,igényes pasit keresnek a hölgy örömére,csak olyanok üzenetét várom akik valóban tudják mit akarnak és MINDKETTEN TUDJÁK!Kellemes délutánt mindenkinek!
Ma vagy holnap este csatlakoznék olyan párhoz ahol nagy méretű,igényes pasit keresnek a hölgy örömére,csak olyanok üzenetét várom akik valóban tudják mit akarnak és MINDKETTEN TUDJÁK!Kellemes délutánt mindenkinek!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék ma este , a hölgy kényeztetésére.. Gyöngyös, Eger, Hatvan, Jászberény, Pásztó környékein .
Sziasztok!
Ápolt,igényes hölgy, illetve pár társaságát keresném.
Potens,nyalás centrikus volnék.
Van némi tapasztalatom a hármas felállásban, de nem vagyok profi.
Cuckold,kukkolás is érdekes lehet számomra,vagy csak nyalás.
Diszkréció, higiéniai részemről adott.
Nem mindenkivel és nem minden áron.
Természetesen reggelig vagy tobább is ráérek
Üdv!
Gyuri
Ápolt,igényes hölgy, illetve pár társaságát keresném.
Potens,nyalás centrikus volnék.
Van némi tapasztalatom a hármas felállásban, de nem vagyok profi.
Cuckold,kukkolás is érdekes lehet számomra,vagy csak nyalás.
Diszkréció, higiéniai részemről adott.
Nem mindenkivel és nem minden áron.
Természetesen reggelig vagy tobább is ráérek

Üdv!
Gyuri
Sziasztok ! A mai estére keresem azt a hölgyet vagy part aki szívesen látogatna meg igényes otthonokban és töltenek el együtt pár kellemes órát !
Hatvanas férfi vagyok, párok együttlétében heteróként szívesen részt vennék annyira, amennyire ti szeretnétek vagy engeditek. Ha izgat benneteket, hogy a hölgy testét simogatom, esetleg felizgatom, csókolózom vele, akkor is klassz lehet együttlétünk. Az is a ti döntésetek, hogy behatolhatok-e.
Sziasztok!Egész hétvégén várom a hölgyeket és párokat közös kényeztetésre csendes lakásomra Gödöllőn.Várom üzeneted!
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok! Holnap estére keresek nőt vagy párt bpn. Ápolt normális férfi vagyok. Sziasztok!
Sziasztok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 15. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 15. péntek 08:09

Törölt felhasználó (3773572)

Sziasztok! Hellyel rendelkező vastag férfit (férfiakat) keresünk ma estére a párom részére. (Szolnok- Békés- megyékből)
Hármast kedvelő párral keresek olyan kapcsolatot, ahol szexualitásé, az élvezeté és a békésen, vidáman eltöltött pillanatoké a főszerep, elvárások, összeveszések és féltékenykedés nélkül..