Sziasztok! Tartós házibarátja lennék házaspárnak. Masszíroznám, kényeztetném a feleséget férje előtt rendszeresen.. Gyöngyös +50 km..
Szép napot!Párral ismerkednék hármas együtlétekre heteró alapon.Infok adatalapomon. smile
Szívesen csatlakoznék párokhoz vagy csak nézném helyem van
De bi dolgok is érdekelnek
De bi dolgok is érdekelnek
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS találkozni akaró párral ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS találkozni akaró párral ismerkedne..

Moto
Sziasztok!
Párnak különleges helyet biztosítanék ma napközben!BP.!
Párnak különleges helyet biztosítanék ma napközben!BP.!
Esztergom -Szentendre vonalon keresek egy kedves szexy párt hosszútávra!
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Jogos az észrevétel.
Bezzeg én a héten kaptam letiltást, mert nem társkeresőbe írtam, úgy hogy pár hónapja ugyanezért már egyszer tiltottak...jót nevettem! (Ez egy válasz Joker007 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Bezzeg én a héten kaptam letiltást, mert nem társkeresőbe írtam, úgy hogy pár hónapja ugyanezért már egyszer tiltottak...jót nevettem! (Ez egy válasz Joker007 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy téged miért nem tiltanak már le, mai napig kérdés
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Fejérben párhoz ,tarsulnék ,hetero alapon..
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok! Idősebb Párral ismerkednék!! Házibarát célra!!
ziasztok!
Hétfőn (10.07) Debrecenben töltöm az estét, helyem lesz. Szívesen látnék jó fej társaságot smile Sok féle felállás lehetséges. Pár hetero vagy biszex alapon, hölgy, férfi pár, vagy kivételes esetben egyedülálló pasi (ebben az esetben azért toppon kell lenni smile ). Igényes, diszkrét, intelligens emberek társaságát keresem, az sem baj ha van humorotok. Nagy túlsúllyal rendelkező emberek es a sok szőrzettel megáldottak engem nem vonzanak. Én 32 éves, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, nyitott es odaadó férfi vagyok. Nálam lényeg a kommunikáció, az összhang es hogy mindenki jól érezze magát. Semmi sem kötelező es szinte bármi lehetséges, minden csak megbeszélés kérdése. smile Írjatok bátran.
Hétfőn (10.07) Debrecenben töltöm az estét, helyem lesz. Szívesen látnék jó fej társaságot smile Sok féle felállás lehetséges. Pár hetero vagy biszex alapon, hölgy, férfi pár, vagy kivételes esetben egyedülálló pasi (ebben az esetben azért toppon kell lenni smile ). Igényes, diszkrét, intelligens emberek társaságát keresem, az sem baj ha van humorotok. Nagy túlsúllyal rendelkező emberek es a sok szőrzettel megáldottak engem nem vonzanak. Én 32 éves, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, nyitott es odaadó férfi vagyok. Nálam lényeg a kommunikáció, az összhang es hogy mindenki jól érezze magát. Semmi sem kötelező es szinte bármi lehetséges, minden csak megbeszélés kérdése. smile Írjatok bátran.
hali!ma estére keresek párt,győr mellett,helyem van,ötvenes pasi vagyok
Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.Csak az írjon aki komolyan keres. Köszönőm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.Csak az írjon aki komolyan keres. Köszönőm

Budapest-Pest megye.. Párommal keresünk egy korrekt srácot,hetero harmadiknak.
CSAK hétvégén érünk rá, estti órákban,egy órára elszökő partnert nem keresünk.
Popsi szex nem a mi világunk.180-cm fölötti legyél,plusz pont ha bulizós vagy.
NAPKÖZBEN NEM ÉRÜNK RÁ...
CSAK hétvégén érünk rá, estti órákban,egy órára elszökő partnert nem keresünk.
Popsi szex nem a mi világunk.180-cm fölötti legyél,plusz pont ha bulizós vagy.
NAPKÖZBEN NEM ÉRÜNK RÁ...
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.