Jelentkezem, akár adatlapom szerint is.
Vizsgáld meg az adatlapom
Vizsgáld meg az adatlapom

Hosszú hétvégére keresünk feleség többes örömére férfit .....
Puncit nyalnék délelőtt hosszan élvezésig pároknál is, akár dugás közben, kukkolás is érdekel
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
De... Szívesen... Írj. Privit..
(Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
hát ilyet én meg menni tudok és a feltételeknek nem felelek meg. csak a gond van a neten XD
(Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
De igen, csak épp Budapesten vagyok, ittam egy
sört így már vezetni sem tudok és Szigetmonostor kicsit kiesik kicsit (Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
De igen, csak épp Budapesten vagyok, ittam egy
sört így már vezetni sem tudok és Szigetmonostor kicsit kiesik kicsit (Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Merrefele vagytok?
Na senkinek nincs kedve most jönni?
Szisztok faszikat keresünk akik szeretnek mellre élvezni többen élveznénk a hölgy csöcseire.
Keresünk most s.o.s pasit 3mashoz nagy mérettel 45 év alatt! Ne légy roma ! Gumit nem szeretjük! Most alkalmas a találka ! Szeretjük a dupla farok a punciban , punciba élvezést bulizos pár vagyunk wink ennek tudatában írj
Sziasztok, hétvégére keresek biszex párt. Budapest, helyem van.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Elhanyagolt, szenvedélyes, férfias, odaadó, ápolt, IQ, EQ rendben, vágyakkal teli, közvetlen, férfi keres hölgyeket, párokat szimpátia alapján.
Sziasztok!
Ma este/éjjel / After hölgy vagy pár Bp
Ma este/éjjel / After hölgy vagy pár Bp
Sziasztok! Pár aki találkozna ma? Helyem van vecsésen
Ma párhoz csatlakoznák Győr környékén.
Nyiregyháza környéki párhoz csatlakoznék a nő örömére!! Akár kezdő molett Párral is írjatok!!
Idős kővér nagy mellű nem borotvált párt keresek Pécsn vagy a környéken aki elfogadna harmadiknak
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Ezt én is meg tudom erősíteni, képet kér, utána meg eltünik,
(Ez egy válasz zotya0102 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)