Sziasztok! 183/80, sportos, 42 éves hetero, borotvált , kemény farkú pasi keres lányokat, párokat kemény, intenzív sexre... És minden finomsagra! T.
Sziasztok! Most hétvégén is csatlakoznék párhoz, a hölgy örömére. Masszázs, kényeztetése a feleséget a férj előtt. Akár rendszeresen, vagy csak egyszeri alkalom. Minden izgalomra nyitott vagyok hetero alapon! Gyöngyös és környéke +50km..
Sziasztok! Laci vagyok Párokhoz csatlakoznék holnap a Hölgy örömére! Elhajlási engedélyem van utazni tudok! Üdv
Sziasztok! Laci vagyok Párokhoz csatlakoznék holnap a Hölgy örömére! Elhajlási engedélyem van utazni tudok! Üdv
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére Győr
Sziasztok!
Keresek normalis fiatalos párt, aki szívesen kalandozna, esetleg bevezetném őket a 3as világába nem kell feltétlen szexelni, érdekel csak orál kaland is!
Ha férfit kerestek írjatok nyugodtan, nem vagyok kamus, megvan minden fogam, és fülem
Keresek normalis fiatalos párt, aki szívesen kalandozna, esetleg bevezetném őket a 3as világába nem kell feltétlen szexelni, érdekel csak orál kaland is!
Ha férfit kerestek írjatok nyugodtan, nem vagyok kamus, megvan minden fogam, és fülem
Sziasztok Miskolc környéke ? 23éves molett hölgy első hármasra keresünk, fogadni tudó férfit
Ma este valaki? Hely ok 11. kerület Sasad.
Ma este Pesten kalandot keresek, hölgyek, párok, élvezkedjünk. Imádok úgy puncit nyalni, hogy közben dugják, aztán mindent is végig nyalok.
Helyem van, utazni tudok.
Viber, Whatsapp van!
Helyem van, utazni tudok.
Viber, Whatsapp van!
A "kiskecses" nevű felhasználó egy képgyűjtő troll ne küldjetek neki képet mert viszonzás az nem lesz csak hallgatás. Kamu pár, mint oly sok más ezen az oldalon.
Sziasztok. Ma estére hellyel rendelkezőt keresünk.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok! Este Budapesten csatlakoznak fiúként

De az már elmúlt
Biztos magának keres most is (Ez egy válasz kivancsisrac830404 üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 19:19

Biztos magának keres most is (Ez egy válasz kivancsisrac830404 üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Semmilyen biszex hajlam nincs benned? Pár hónapja még pasikat kerestél akiket leszopnàl.

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok. Most indultam el Szombathelyről Pest és haza Szegedre. Esetleg lenne hölgy vagy pár aki keres ma estére kalandot? Igényes tiszta megbízható pasi vagyok. Komolyan keresgélek. Képet is mutatok. Pivát üzi....
Sziasztok
Ma este esetleg pár akiknek jól jönne egy plusz férfi?
Ma este esetleg pár akiknek jól jönne egy plusz férfi?

Sziasztok .
Szombat estére" 26.-a "keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra
Szombat estére" 26.-a "keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra