Sziasztok!
Ma egy jó kaland Pápán, Várkert fürdő? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Pápán, Várkert fürdő? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Miskolci bi párt keresek. Búvóhely van
Nyitott házaspárt szopatnek 18/7 intim meret

Törölt felhasználó (4640242)

Sziasztok. Fiatal párként keresünk szép nagy farkú pasit hármas élvezetekre!
Irj
(Ez egy válasz caparzo1 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 16. péntek 23:56

Szisztok faszikat keresünk akik szeretnek mellre élvezni többen élveznénk a hölgy csöcseire.
Lennék rá
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 08. 17. szombat 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 07:15

Hosszú hétvégére keresünk feleség többes örömére férfit .....
Sziasztok!
Augusztus 30 vagy 31.-ere keresnek egy szimpatikus holgyet vagy part. Lenyegeben konkret elkepzelesem nincs.. ismerjuk meg egymast, es alakitsuk ugy hogy jol erezzuk magunkat… smile
Magamrol roviden: 26éves vagyok.. testalkatom sportos koszonhetoen annak hogy tobb mint husz eve versenyszeruen sportolok. A masok altal elmondottak alapjan, a jo izles hatarain belul perverz,jofej,baratsagos,megbizhato partner vagyok.
Ha ezen alapjan van kedved megismerkedni velem akkor irj nyugodtan, valaszolni fogok…
Augusztus 30 vagy 31.-ere keresnek egy szimpatikus holgyet vagy part. Lenyegeben konkret elkepzelesem nincs.. ismerjuk meg egymast, es alakitsuk ugy hogy jol erezzuk magunkat… smile
Magamrol roviden: 26éves vagyok.. testalkatom sportos koszonhetoen annak hogy tobb mint husz eve versenyszeruen sportolok. A masok altal elmondottak alapjan, a jo izles hatarain belul perverz,jofej,baratsagos,megbizhato partner vagyok.
Ha ezen alapjan van kedved megismerkedni velem akkor irj nyugodtan, valaszolni fogok…

Gödöllőn és környékén esteleg ?
Ma este Hajduszoboszlon valakik?

sziasztok!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!
Sziasztok! Bács- Csongrád megyéből keresek biszex vagy biszexre nyitott párt. Én egy biszexre nyitott igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Hosszabb távon gondolkodom. Utazni tudok.
Budapest vagy vonzáskörzetében keresnék párt, ahol az aktus után tisztára nyalhatnám a hölgy spermás punciját.
Én egy 45 éves, rendezett körülmények között élő heteró, ám ezzel a kis biszexuàlis fantáziával rendelkező férfi vagyok.
Ha van esetleg valami ilyesmi fantáziátok van nektek is, akkor keressetek.
Az is izgatna, ha a hölgy esetleg a férje farkát a számba tenné, és csókolóznának közben, míg nekem szopnom kellene
Én egy 45 éves, rendezett körülmények között élő heteró, ám ezzel a kis biszexuàlis fantáziával rendelkező férfi vagyok.
Ha van esetleg valami ilyesmi fantáziátok van nektek is, akkor keressetek.
Az is izgatna, ha a hölgy esetleg a férje farkát a számba tenné, és csókolóznának közben, míg nekem szopnom kellene

Sziasztok! Hármas szexre keresek párokat,Kecskemét és környékén!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

sziasztok. Nagy farkú házibarát lennék Bp,és környékén