Sziasztok! Pár aki találkozna ma? Helyem van vecsésen
Ma párhoz csatlakoznák Győr környékén.
Nyiregyháza környéki párhoz csatlakoznék a nő örömére!! Akár kezdő molett Párral is írjatok!!
Idős kővér nagy mellű nem borotvált párt keresek Pécsn vagy a környéken aki elfogadna harmadiknak
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Ezt én is meg tudom erősíteni, képet kér, utána meg eltünik,
(Ez egy válasz zotya0102 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs javít a telefon. Warrior93
(Ez egy válasz zotya0102 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 16. péntek 09:19

Sziasztok!! Csak segítsèg mindenkinek!! Van a warriot93 nevű felhasználó. Ne vegyètek fel vele a kapcsolatot mert kamus!! Beszèlgettek itt, levelet cserèltek majd kèpeket kér amit viszonozni fog de nem jön semmi majd a leveledet sem fogja olvasni pedig sokat fenn van
Sziasztok!! Csak segítsèg mindenkinek!! Van a warriot93 nevű felhasználó. Ne vegyètek fel vele a kapcsolatot mert kamus!! Beszèlgettek itt, levelet cserèltek majd kèpeket kér amit viszonozni fog de nem jön semmi majd a leveledet sem fogja olvasni pedig sokat fenn van
Sziasztok! Írtam.
(Ez egy válasz Hotwife1989 üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 14:07

Sziasztok!
35 éves vékony, szőke feleséghez keresünk budapesti házibarátot 42 éves korig. Kérlek légy sportos, intelligens és kitartó.
Várjuk az érdeklődéseket az adatlapunk szerint.
35 éves vékony, szőke feleséghez keresünk budapesti házibarátot 42 éves korig. Kérlek légy sportos, intelligens és kitartó.
Várjuk az érdeklődéseket az adatlapunk szerint.
Nagy farokkal,hölgyet párt keresek a hosszú hétvégén.
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!()()(
Dunakeszin?
Ma, péntek reggel, délelőtt kemény szexre keresem nő vagy pár partnerem Budapesten. Olvass adatlapot, ne érjen meglepetés!
Puncit nyalnék pénteken hosszan élvezésig pároknál is, akár dugás közben (ez volna a legjobb).
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
Hopp, elírás, 18/4 a helyes érték
Sziasztok!
Most bent vagyok Bp-n autóval. Hölgyet vagy párt keresek, akár hajnalig ráérek. Ápolt, igényes, helyesnek tartott pasi vagyok 18/9 intimmel.
Most bent vagyok Bp-n autóval. Hölgyet vagy párt keresek, akár hajnalig ráérek. Ápolt, igényes, helyesnek tartott pasi vagyok 18/9 intimmel.
Sziasztok.normàl párhoz csatlakoznék Gárdonyba Szombaton és vasárnap.Bejön ez nekem nagyon a párhoz vagy nőhöz beszàllás
Sziasztok! Párhoz, lányhoz csatlakoznék Békéscsabán...
sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek akiket szinten izgatna a ket farok egy punciban dolog! Hely kellene utazni tudnek!