A vicc te magad vagy ! A nemdohányzó az nemdohányzó ! Attól hogy a találkozó előtt nem szív el egy cigit, még lehet érezni ! Miért van hogy ha egy pár elutasít egy pasit aki nem felel meg az adatlapjukon leírtaknak ( amit sokszor el sem olvasnak ) mint egy sértődött kisgyerek, akinek elvették a játékát úgy viselkedik !?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 22. hétfő 21:32
Törölt felhasználó (4695357)
VIP

Komolyan azért megy az osztás mert a lapján az volt bejelolve hogy néha néha elszív egy cigit? Kemény... Ez az oldal és az itt lévő emberek napról napra kiábrándítóak...
Tudjátok mi a vicc? A stílusotok....
Tudjátok mi a vicc? A stílusotok....
Komolyan azért megy az osztás mert a lapján az volt bejelolve hogy néha néha elszív egy cigit? Kemény... Ez az oldal és az itt lévő emberek napról napra kiábrándítóak...
Tudjátok mi a vicc? A stílusotok.... (Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 22. hétfő 18:00
Tudjátok mi a vicc? A stílusotok.... (Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Adatlapodon néha dohányzol van feltüntetve ! Javítsd és nem lehet félreértés ! Gyors voltál a kijavításban
Hajdúszoboszlón ma este, puncit kényeztetnék, nyalnák, párhoz csatlakoznák, cuckold, enyhe bi is mehet
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok ma esetleg valaki?? Hármashoz keresünk pasit hetero alapon párom örömére csak fényképes leveleket várunk kamusok tipli
ui.: helyünk van Pesten de utazni is tudunk. Ha van jó ötleted vagy bármi, szeretjük az izgalmas dolgokat, akkor szívesen autóba ülünk és utazunk is. Kikapcsolódást össze kötve az élvezetekkel

Páros keres fiút fülledt hármas élvezetekhez, baráti kapcsolatra. Julius 29.- augusztus 4. közötti szabadságunkra. Fontos a nagy méret(min.20cm). Olyat keresünk aki szintén mint mi, szereti egész éjjel, túlfűtötten, mocskosan, érzékien. Lehet picit perverzek vagyunk
Egészséges keretek belül, semmi undi. Ha te is, az csak jó

Adatlapodon néha dohányzol van feltüntetve ! Javítsd és nem lehet félreértés ! Gyors voltál a kijavításban
(Ez egy válasz silver-surfer üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem dohányzom 4 éve
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 22. hétfő 17:51

Az a te bajod ! Olvass adatlapot ! Nem keresünk olyan pasit aki dohányzik, te mégis bejelentkezel ? Vicc !
Az a te bajod ! Olvass adatlapot ! Nem keresünk olyan pasit aki dohányzik, te mégis bejelentkezel ? Vicc !
(Ez egy válasz silver-surfer üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 22. hétfő 17:49

Na ezt most nem teljesen értem miért tiltottál le, de azért jó keresgélést nektek.
Na ezt most nem teljesen értem miért tiltottál le, de azért jó keresgélést nektek.
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 22. hétfő 09:12

Mai napra keresünk adatlapunk szerinti masszázshoz értő férfit párosunk hölgytagja részére Happy Finish befejezéssel ! Helyünk van, de ésszerű határon belül utazni is tudunk. Csak privát üzenetre reagálunk ! Közös fürdőzés is érdekelne bennünket magán, vagy zárt helyen.
Szia írjatok 24 éves sportos srác vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 22. hétfő 16:59
Törölt felhasználó (4640242)

Sziasztok! Fiatal szép farku pasit keresünk hármas szexre!
Sziasztok oln nyitott párral ismerkednek ahol a feleseget kényeztetnem használhatnam a férje elott akit ez izgatnaá! Hely kellene uttazni tudnek
Sziasztok
Révfülöp környékén ismerkednék
Révfülöp környékén ismerkednék
Sziasztok! Fiatal szép farku pasit keresünk hármas szexre!
Hajdúszoboszlón ma este, puncit kényeztetnék nyalnak, párhoz csatlakoznak cuckold, enyhe bi is bejön
Sziasztok, 38 éves vagyok, és hallássérült. Keresek hölgyeket, párokat Székesfehérvár közelében vagy Gárdonyban.
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van