Sziasztok
Révfülöp környékén ismerkednék
Révfülöp környékén ismerkednék
Sziasztok! Fiatal szép farku pasit keresünk hármas szexre!
Hajdúszoboszlón ma este, puncit kényeztetnék nyalnak, párhoz csatlakoznak cuckold, enyhe bi is bejön
Sziasztok, 38 éves vagyok, és hallássérült. Keresek hölgyeket, párokat Székesfehérvár közelében vagy Gárdonyban.
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Betelt...
(Ez egy válasz Kovzol22 üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Vasárnap lesz helyem, ha valakit érdekel. Írjatok.
Párhoz csatlakoznék !
sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, szívesen vendégül látnék egy párt vagy egy hölgyet Hatvanban. Vagy ha kell szívesen utazom is. Keressetek privát üzenetben a részletekért.
Mai napra keresünk adatlapunk szerinti masszázshoz értő férfit párosunk hölgytagja részére Happy Finish befejezéssel ! Helyünk van, de ésszerű határon belül utazni is tudunk. Csak privát üzenetre reagálunk ! Közös fürdőzés is érdekelne bennünket magán, vagy zárt helyen.
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Legyünk többen ,mert többen jobb, párok jelzésére
várok
várok
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok. Heves környékén párhoz csatlakoznék.
Vitorlás túra a Balatonon! Néhány óra napozás, fürdés stb. A következő héten, kedden, július 23-án. Kérlek szépen privátban beszéljük. Fiúk köszönöm szépen de nem! A kaland, délelőtt 9-től kb 13-ig aktuális Alsóörsről indulással. Előre egyeztetés szükséges!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Parhoz csatlakoznek !!
sziasztok
(házas)párral szívesen ismerkednék ahol nem tabu akár a punciba élvezés
(házas)párral szívesen ismerkednék ahol nem tabu akár a punciba élvezés