Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok! Van esetleg olyan Hölgy vagy Pár akik egy Középkorú Férfi társaságát keresik kellemes érzéki kapcsolatra!
Sziasztok! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk partnert. Csak komoly pasik írjanak majd. Borsod megye. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!
Bence vagyok, 25 éves pasi.
Szombat délutánra/estére keresek párokat. Helyem lenne!
Mindent csak a megbeszéltek szerint csinálnánk! Ha csak azt szeretnétek nézzelek titeket az is megoldható, de persze minden más is!
Bence vagyok, 25 éves pasi.
Szombat délutánra/estére keresek párokat. Helyem lenne!
Mindent csak a megbeszéltek szerint csinálnánk! Ha csak azt szeretnétek nézzelek titeket az is megoldható, de persze minden más is!

Sziasztok.. épp Budapesten vagyunk és harmadiknak keresünk nagy intimmel pasit a feleségem örömére
Sziasztok! Szombatra (09.21.) keresünk egy 28-40 év közötti férfit harmadik beszállónak egy kis alkalmi huncutkodáshoz

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok
Hölgyet,pár hölgy tagját kényeztetném ma estig bezárólag.Nyitott vagyok izgalmas dolgokra,ha van valakinek elképzelése akkor egyeztessünk róla privátban és élvezzük egymást
Hölgyet,pár hölgy tagját kényeztetném ma estig bezárólag.Nyitott vagyok izgalmas dolgokra,ha van valakinek elképzelése akkor egyeztessünk róla privátban és élvezzük egymást
Sziasztok!
Csatlakozni vágyó pasit keresünk, aki fogadni is tud.
Csatlakozni vágyó pasit keresünk, aki fogadni is tud.
Sziasztok! Cuckold kedvelő párral ismerkednék az adatlapom szerint!
Sziasztok.! Olyan párt keresek akinek a felesége imád mással dugni a férje vagy párja előtt illetve masztizna a férfi rá miközben kukkolja... Vagy beszáll Vagy csak nézi! Természetesen egyedül álló nő is jelentkezhet! SŐT!!Szeressed és imádd ha alaposan ujjaznak nyalnak spriccelésig! Szeresd nyelni a bőséges nektárt de a popsid és a cickók se legyenek tabuk,légy mobilis egyszerű tiszta gátlástalan tabumentes stb...Pécs és 100km környéke. utazni fogadni tudok időegyeztetés után. Csak komoly és tuti jelentkezőt várok. Akinek van ehhez kedve az írjon. Privátba ha lehet! Az adatlapomon ott a mail címem is.
Jo reggelt.
Adatlapom szerint is lennék esetleg házibarát.
Persze csak ha megfelelnék.
Ki tartó vagyok és rutinos.
Adatlapom nézzétek át, ha szimpi akkor várom a jelentkezést.
Üdv. Albert
Adatlapom szerint is lennék esetleg házibarát.
Persze csak ha megfelelnék.
Ki tartó vagyok és rutinos.
Adatlapom nézzétek át, ha szimpi akkor várom a jelentkezést.
Üdv. Albert
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék hölgyel illetve párral tartós vagy alkalmi szexkapcsolatra
Idős nőt vagy párt keresek,Pécs+40km
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Gg szex 74 kamu vigyázzatok vele!!
További sikeres keresgelest mindenkinek!
További sikeres keresgelest mindenkinek!
Sziasztok
Sziasztok! Igényes, intelligens párt keresek.
Sziasztok,mai napon hölgy vagy pár spontán tali ? Fiatal sportos srác vagyok 18/5 intemmel. Helyem Nyíregyházán van,de utazni is tudok.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol