Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Üdv Urak!
Olyan 22-30!!! közötti sportos testalkatú urat keresünk harmadiknak, aki részt venne egy meglepi hármasban partnerem részére. Diszkréció adott és elvárt. Intelligencia nagy előny valamint a kulturált megkeresést részesítjük előnyben. Méreted 16-18 cm közötti legyen. Első ilyen élménye lenne partneremnek és tényleg meglepinek szánom. Mozgatja nagyon a gondolat. Várjuk a megkeresést üzenetben!
Amennyiben a kritériumoknak nem felelsz meg, nem fogunk válaszolni. Előre is köszönöm!
Olyan 22-30!!! közötti sportos testalkatú urat keresünk harmadiknak, aki részt venne egy meglepi hármasban partnerem részére. Diszkréció adott és elvárt. Intelligencia nagy előny valamint a kulturált megkeresést részesítjük előnyben. Méreted 16-18 cm közötti legyen. Első ilyen élménye lenne partneremnek és tényleg meglepinek szánom. Mozgatja nagyon a gondolat. Várjuk a megkeresést üzenetben!
Amennyiben a kritériumoknak nem felelsz meg, nem fogunk válaszolni. Előre is köszönöm!
Fiatal, igenyes 19/6-os méretű pasit ma estére valaki?
Lányok, Párok?
Utazni tudok, sok mindenre nyitott vagyok
Lányok, Párok?
Sziasztok!
Vasárnapra,estig bezárólag plussz pasit keresek formásan telt párom közös kényeztetésére.
Viber elérhetőség kell.
Vasárnapra,estig bezárólag plussz pasit keresek formásan telt párom közös kényeztetésére.
Viber elérhetőség kell.
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Vasárnap napközben párral, hölggyel ismerkednék,találkoznék egy fergeteges szexcsata reményében. Sportos,többesben tapasztalt, kitartó, intelligens negyvenes vagyok. Zalaegerszegen leszek, ahol hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is dunántúli viszonylatban.
Sziasztok mi egy átlagos pár lennénk. Hölgyet keresünk esetleg párral is ki próbálnánk.

Sziasztok! Akkor ezt pont rossz fórumba írtátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 01. szombat 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 01. szombat 23:14

Törölt felhasználó (4683427)

Sziasztok mi egy átlagos pár lennénk. Hölgyet keresünk esetleg párral is ki próbálnánk.

2 fiú szívesen talàlkozik hölggyrl pàrral, helyünk van
Sziasztok
Most valaki Gyomaendrőd környékén
Most valaki Gyomaendrőd környékén
Sziasztok. Bármikor készen állok Tolna megye Szekszárd és környékén ( utazni tudok ) hogy a farkammal kortól függetlenül nőket elégítsek ki. Párokhoz is szívesen csatlakozok. Nézetek meg a képeim és keressetek bizalommal.
Sziasztok.Ma egész nap fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted

Sziasztok! Végre napsütés, végre egy jobb idő, hát iràny a természet! Olyan Gyula környéki párt keresek, akiknek lenne kedve a mai nap (délután) szabadban egy kicsit huncutkodni… remek helyszíneket lehet találni, már csak egy igényes, modern felfogású pár hiányzik hozzá! Én itt vagyok…
Sziasztok
Győri férfiként pár vagy bi ferfitagú pár házi barátja lennék
Akár teljes közös hetvégékre is
Üzenet módosítása
Győri férfiként pár vagy bi ferfitagú pár házi barátja lennék
Akár teljes közös hetvégékre is
Üzenet módosítása
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok.Győr környéke?
Hello! Hosszabb távra ismerkednék párral a hölgy örömére. Helyem nincs de utazni tudok.
Fiatal, igenyes 19/6-os méretű pasit ma estére valaki?
Lányok, Párok?
Lányok, Párok?
Sziasztok! 40 éves kemény farkú pasi még belefér a "fiú" kategóriába?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 01. szombat 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 01. szombat 12:48
Törölt felhasználó (4151362)

Fiút keresünk mára a hölgyörömère ,fogadnitudunk leveleketprivátba.
Sziasztok! 183/80 kg, full hetero, sportos, kitartó, kemény, borotvált farkú 40 éves pasi szerda hajnalban illetve délelőtt szívesen találkozna lányokkal, parokkal. Ha gondolod írj
!
!