Sziasztok,
Önmagára adó, nagyon potens pasi vagyok többes, cuckold tapasztalattal.
Hétvégén (szombat-vasárnap) Hölgyet vagy Párt szívesen vendégül látnék Szombathelyen!
Utazni is tudok, nudizás wellness, masszázs is érdekel, akár ma Bükön, Sárváron, vagy Balatonberényben.
Önmagára adó, nagyon potens pasi vagyok többes, cuckold tapasztalattal.
Hétvégén (szombat-vasárnap) Hölgyet vagy Párt szívesen vendégül látnék Szombathelyen!
Utazni is tudok, nudizás wellness, masszázs is érdekel, akár ma Bükön, Sárváron, vagy Balatonberényben.
sziasztok
(házas)párral szívesen ismerkednék 24 éves jó kiállású tettre kész HETERO srác vagyok kellemes mérettel örülnék egy csinos kellemes 35-45 körüli feleségnek aki fiatalabb pasira vágyik leszopna meglovagolna és oda pucsitana nekem
(házas)párral szívesen ismerkednék 24 éves jó kiállású tettre kész HETERO srác vagyok kellemes mérettel örülnék egy csinos kellemes 35-45 körüli feleségnek aki fiatalabb pasira vágyik leszopna meglovagolna és oda pucsitana nekem

Sziasztok Miskolc és környékeén de rgalams^ hölgyekkel, talesetleg 3 diknak
Vasárnap estére keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a feleség csak annyira kíváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok.bármiben benne vagyok ami ésszerű határon belül van pest ,nógrád megye.
Sziasztok Balatonlelle környékén most valaki?
Szombathelyi párhoz csatlakoznék ahol a Hölgy meg kefélne fecsatolhatóval egy szűz pasi fenekét.
Egy komoly domináns férfi nagy farokkal (20 cm) keres egy komoly cuckold párt Győr kornyekerol vagy bárhonan aki szeretné megszépiteni sexuális életet teljes diszkrecioban...
Sziasztok!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!
Siófokon ma este helyel rendelkező férfi keres nőket párokat 177 magas vagyok 90 kg zöld szemű akit érdekel írjon
Magara nagyon igényes pasi Siófokon ma estére várt vagy hölgyet keres hetero alapon! Helyen van a parton!
Ma, éjszakai fürdőzés Balatonaliga!?
Leszopnék egy szép kemény faszt a Balatonban!
Leszopnék egy szép kemény faszt a Balatonban!
Fiatal párhoz csaltakoznék heteró alapon,barátság extrákkal,vagy házibarátként!! Utazni tudok! Csak komolyak! Privátban keress! UI: Kurvára elegem van már abból, hogy itt ( is) tisztelet a kivételnek,kép alaján ítélnek! Egy vicc!!! Kiírom magamból,mert ez egyszerűen szánalom!! Ez alapján való NEGATÍV ítélés után,a felhasználót automatikusan TILTOM! Ennek tudatában jöhetnek az üzenetek! smile Szép napot!
Van akkora
(Ez egy válasz nusika üzenetére (2024. 07. 13. szombat 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 16:34

Szia!Párosunk női tagjának örömére keressük szimpatikus partnerünket minimum 16-os intimmel !
Sziasztok
Szívesen ismerkednék adatlapom szerint.
Privátba írj
Szívesen ismerkednék adatlapom szerint.

Privátba írj
Sziasztok Tatabányai férfiként ismerkednék hölgyel párral minden jóra és élvezetesre. Komolyan gondolom.
Ma este parhoz csatlakoznek !!

Szia!Párosunk női tagjának örömére keressük szimpatikus partnerünket minimum 16-os intimmel !
Párt keresek ma estére, helyem van Budapesten.
Jövő hét végén Bogács környékén srácok?
Olvass! Csak utána írj! Ha nincs önkritikád, ne lepődj meg!
Olvass! Csak utána írj! Ha nincs önkritikád, ne lepődj meg!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol