Sziasztok, Szolnokon keresnék párt
Miskolcon párnak helyet biztosítok nálam. Cserébe kukkolnék beszállnék
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék párhoz, akár hosszútávra is! Helyem nincs sajnos de szerintem mindent meg lehet oldani
átlagos testalkatom van, diszkrét normális vagyok, szex közben kellően perverz
privatban jöhetnek az üzenetek.

Sziasztok! Napközben kalandozni vágyó párt keresnék Veszprém + 50 km körzetében! Enyhe bi oké!
Sajnos még mindig keressük a harmadik felünket.
Legyél férfias, megbízható és enyhén bi.

Pàr/hölgy aki vastag farkú pasit keres ?
Sziasztok nagy farku ffi ?
Kezdő pár keres normál alkatú diszkrét pasit,képet kérni fogunko
Párhoz csatlakoznék ma napközben vagy éjjel utazás nem probléma
Pártokhoz csatlakoznak,3iknak írj privát ha aktualis
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Keresünk valakit!
180 cm nél ne légy magasabb.
Lehetsz vékony alkat vagy macisabb. Nem gond ha szőrös vagy!
Diszkréció adott. Helyed vagy autód legyen. Pest megye keleti része vagy J-N-Sz megye.
180 cm nél ne légy magasabb.
Lehetsz vékony alkat vagy macisabb. Nem gond ha szőrös vagy!
Diszkréció adott. Helyed vagy autód legyen. Pest megye keleti része vagy J-N-Sz megye.
Sziasztok. Mostanában hölgy (pár)Budapesten,budán outdoor szex két pasival?

Sziasztok, 21 éves Szolnoki fiú vagyok. lányok / párok társaságát keresem
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
pápán vagy környékén valakinek van kedve ismerkedni, találkozni? nőt vagy párt keresek
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!
M5-M0-M1 útvonal mentén párral kalandoznék.
Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok. Párral ismerkednék!! Kedves házibarátja lennék!!