Sziasztok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Kecskeméten párok szexelését nézném meg közben a farkamat verném de ha lehet be is szállnék!Kezdő vagyk.Írj privátban!
Párral barátkoznék
Herceghalom

Herceghalom
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
30 éves pasi vagyok, Sárvár 100km környékén keresek párt vagy hölgyet, akár mai nap is, minden jóra nyitott vagyok, nyalni azt nagyon imádok jó hosszan finoman ☺️
30 éves pasi vagyok, Sárvár 100km környékén keresek párt vagy hölgyet, akár mai nap is, minden jóra nyitott vagyok, nyalni azt nagyon imádok jó hosszan finoman ☺️
Sziasztok!
Ma estére fogadni tudó párokat vagy szóló pasit keresünk!
Kecskemét vagy környékén férfit,nőt,párokat Masszíroznék. Anyagiak kizárva,kulturált helyem van!
sziasztok hány órátol lenne jó nektek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 10. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 10. hétfő 13:47
Törölt felhasználó (4685655)

Sziasztok!
Sziasztok 10.14 Péntek estére keresek Bp-i párt, hölgyet elhanyagolt anyukát, egész estés programra .Privátba a többit megtudjuk beszélni
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Azt nem írtátok hogy nektek melyik település lenne alkalmas. Én Budapesten tudlak ma fogadni titeket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 10. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 10. hétfő 13:47
Törölt felhasználó (4685655)

Sziasztok!
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék párhoz
Sziasztok.Holnapra Okt 11re estére keresek olyan párt,ahol a hölgynek óriási lógós mellei vannak.
Bp ès környéke. Utazni tudok.
Ápolt,igényes,nemdohányzó pasi vagyok.Cuckold is érdekel.
Bp ès környéke. Utazni tudok.
Ápolt,igényes,nemdohányzó pasi vagyok.Cuckold is érdekel.
Mára nagy vastag?

Sziasztok..szerdán (okt. 12) este 8-9 körül, esetleg nem lenne hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne illetve kölcsönös szimpátia esetén találkozna velem Debrecen vagy Hajdúszoboszló, illetve környékén?
Zala megyei eret nőt okloznem házaspárt szopatnek 18/7 borotvált intim
Túl jól hangzik…
196/110/40 igényes potens sportos testalkatu Nyiregyhazi ferfi ismerkedne
Sziasztok, ma és hilnap szívesen találkozom hölggyel, párral, társasággal, akár a helyemen is.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.