Sziasztok ma estére (csütörtök)vagy péntek estere keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a női tag csak annyira kíváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok vagy egy jó beszélgetésben is,masszázs is szóba jöhet..bármire nyitott vagyok. pest és nógrád megye. autós tali vagy utazni is tudok fogadni nem.
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Szombat estére keresünk nagyfokú srácot kizárólag a lány örömére
Olyan pár ismeretségét keresem, ahol kedvelt a gumi nélküli szex és a Punciba élvezés sem tabu.
Olyan párt keresnék, akik szeretkezését végig lehet nézni és maximum orális játékra (hetero alapon)be lehet szállni. Hely megoldott csütörtök vagy szombat!
Részletek privátban!
Részletek privátban!
Sziasztok
2 pasit keresek, akik feleségemet kényeztetnék, csakis olyan pasi írjon aki egy baratjával tudna jönni, tehát nem 1 pasit keresünk hanem kettőt.
legyetek szőrtelenek, és sportosak.
2 pasit keresek, akik feleségemet kényeztetnék, csakis olyan pasi írjon aki egy baratjával tudna jönni, tehát nem 1 pasit keresünk hanem kettőt.
legyetek szőrtelenek, és sportosak.
Most hétvégén Siófokon lányok, párok partnere lennék, hogy mindenki jól érezze magát!
41 éves, 191 cm magas, helyesnek mondott pasiként keresek párt. Borotvált vagyok, az intim méretem 19cm. Budapesten élek, de tudok utazni. A gyengém, ha a sok kilövellt ondónk csorog a finom női testen, a nyakán, a mellén...
Vas megyében keresek párt.
Fiatal ápolt sportos nagyfarkú pasiként keresek párokat (akár jóval idősebbeket is) Cuckoldra/hármasra!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Gyöngyösön ma este pár, vagy lány találkozni? Írj privit.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolcon, Borsodban. Valaki aki nem elutasító és pasi is szóba jön?
Nagyobb méretű érett pasit keresek adatlapon található hölgy hármas dugasara
Lehet làtni is?
(Ez egy válasz 22-6nemvicc üzenetére (2024. 07. 09. kedd 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 09. kedd 06:47

sziasztok
(Házas)párral ismerkednék randiznék akár találkahellyel is ahol kellő ismerkedés és előjáték után a hölgyet elkaphatom rendesen alaposan kelló rámenösségel bull pasi módjára a méretes szerszámommal
(Házas)párral ismerkednék randiznék akár találkahellyel is ahol kellő ismerkedés és előjáték után a hölgyet elkaphatom rendesen alaposan kelló rámenösségel bull pasi módjára a méretes szerszámommal
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!

Sziasztok!
Szerdán és csütörtökön Balatonalmádiban csatlakoznék kedves párhoz a hölgy örömére, vagy hölgyhöz. Egy kellemes masszázst is adnék vagy passzív részvevő is lennék. Lényeg a szimpátia és az erotika...
Szerdán és csütörtökön Balatonalmádiban csatlakoznék kedves párhoz a hölgy örömére, vagy hölgyhöz. Egy kellemes masszázst is adnék vagy passzív részvevő is lennék. Lényeg a szimpátia és az erotika...
Hölgyet keresünk harmadiknak...
sziasztok olyan nyitott párral osmerkednek ahol a férjet izgatná ha elotte dugjak meg vagy jasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudoik!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos diszkrét fiú vagyok.