Sziasztok, holnap szerdán pár társaságát keresem nap közbeni találkozóra heteró alapon fogadni tudok Dabason.
Sziasztok, jó fej párral ismerkednék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Párhoz csatlakoznék! Enyhe bi,oké!
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Ismét közeledik Debrecen legnagyobb Fesztiválja!! a CAMPUS!
Nem szeretnétek a belépő és pián túl szállásra is költekezni?
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Párként a fesztiválhoz közeli újkerti lakásomon megpihenhettek, meg is masszírozom a Hölgyet.
a témának megfelelően, 3as férfi beszállóval! privát levelet írj, kérlek!
Nem szeretnétek a belépő és pián túl szállásra is költekezni?
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Párként a fesztiválhoz közeli újkerti lakásomon megpihenhettek, meg is masszírozom a Hölgyet.
a témának megfelelően, 3as férfi beszállóval! privát levelet írj, kérlek!
Ma Sóskúton valaki15:00-16.30ig?
Keresek egy olyan párt ahol mindketten szeretnék szopni.
Lenne ilyen esetleg?
Lenne ilyen esetleg?
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Budapesten ma estére keresek párt hármas örömökre. Érezzük jól egymást

sziasztok
(Házas)párral ismerkednék randiznék akár találkahellyel is ahol kellő ismerkedés és előjáték után a hölgyet elkaphatom rendesen alaposan kelló rámenösségel bull pasi módjára a méretes szerszámommal
(Házas)párral ismerkednék randiznék akár találkahellyel is ahol kellő ismerkedés és előjáték után a hölgyet elkaphatom rendesen alaposan kelló rámenösségel bull pasi módjára a méretes szerszámommal
Sziasztok mikor mehetek?
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 11:36

Borotvált pasit keresünk,lehetőleg nagy mérettel! A hölgy dugására,csak jössz,álló farokkal és megdugod keményen,végén testre spricc,közben én nézem és maszturbálok!
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Sziasztok!
Továbbra is szívesen csatlakoznék egy párhoz. Nem vagyok kamus. Ha megvan a szimpátia, akkor számíthattok rám.
Továbbra is szívesen csatlakoznék egy párhoz. Nem vagyok kamus. Ha megvan a szimpátia, akkor számíthattok rám.

Tőserdőn ismerkednék hölgyel,hetero párral. Reggeli szex,cuckold ,hármas is mehet.
Kedves pár jelentkezését várom akiket izgathatok akár szex nélkül is érdekelÉn merek talizni.....
Szia. Írj privátban
(Ez egy válasz jami87 üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 14:11

Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok! Párral ismerkednék alkalmi vagy tartós szexkapcsolatban
Fiatal ápolt sportos nagyfarkú pasiként keresek párokat (akár jóval idősebbeket is) Cuckoldra/hármasra!