Sziasztok, jó fej párhoz csatlakoznék a hölgy kedvéért.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Mai naptól egészen hétfő estig, Balaton-Sopron-Budapest háromszögben, Dunántúlon nyaraló, pihenő párt látogatnék meg a szálláshelyükön a hölgy örömére, hetero alapon, adatlapom szerint. Csak komoly párok írjanak, napokig tartó levelezgetés, céltalan vágyakozás nálam nem opció.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét.
Sziasztok.Egri vagyok, párokhoz csatlakoznék...
Jégborért cserébe
Monor-Albertirsa körzetébebn, puncit nyalnák, kényeztetnék, cuckold a férj mellett, enyhe bi, ma vagy holnap
Párt keresek Somogyban és Zalában a Balatonhoz közel.
Utazni tudok, helyem sajnos nincs.
Köszi, ha írtok!
Utazni tudok, helyem sajnos nincs.
Köszi, ha írtok!
ma estére keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a feleség csak annyira kíváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok.bármiben benne vagyok ami ésszerű határon belül van pest ,nógrád megye.
Sziasztok Erik vagyok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyokautóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Hahó!
Pécs és környékén párhoz csatlakoznék titokban ,péntek/szombat este!
Pécs és környékén párhoz csatlakoznék titokban ,péntek/szombat este!
Sziasztok!
Holnap ( pénteken) Siófokon ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
Igényes, izmos, kopasz, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Szeretem az izgalmas helyszineket, szitukat!
Írjatok!
Holnap ( pénteken) Siófokon ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
Igényes, izmos, kopasz, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Szeretem az izgalmas helyszineket, szitukat!
Írjatok!
Sziasztok irtam privit
(Ez egy válasz Tix-Hay üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 11. csütörtök 15:25

Augusztus 22-ére keresnénk pár órára Tata melletti 40-50 év közötti masszázshoz kicsit is értő magára igényes, művelt diszkrét, normál testalkatú /max. 90 kg./ potens pasit, egy kis wellnesre, kölcsönös szimpátia esetén egy közös játszadozásra. Tudjuk még kicsit távol van az időpont, de szeretnénk biztosra menni, és nem hoppon maradni. Kérlek csak akkor jelentkezzél, ha megfelelsz az elvárásnak, és valóban lesz is bátorságod eljönni! Tapasztalatból csak is arcos képes mailekből döntünk a befutókról. Mail címet küldünk a kép cseréhez.
Sziasztok! Hölggyel vagy Párral ismerkednék hosszú távra!!!normális és igényes légy!!!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Holnap napkozben csinos parhoz szivesen beszallnek Budapesten. Irjatok batran!
Sziasztok! Olyan párok esetleg szingli hölgyek jelentkezését várom akik szívesen ismerkednek ,találkoznak Pápán egy vagy akár több alkalmas időtöltésre (heteró alapú)
További Szép napot!
További Szép napot!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Augusztus 22-ére keresnénk pár órára Tata melletti 40-50 év közötti masszázshoz kicsit is értő magára igényes, művelt diszkrét, normál testalkatú /max. 90 kg./ potens pasit, egy kis wellnesre, kölcsönös szimpátia esetén egy közös játszadozásra. Tudjuk még kicsit távol van az időpont, de szeretnénk biztosra menni, és nem hoppon maradni. Kérlek csak akkor jelentkezzél, ha megfelelsz az elvárásnak, és valóban lesz is bátorságod eljönni! Tapasztalatból csak is arcos képes mailekből döntünk a befutókról. Mail címet küldünk a kép cseréhez.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Holnaptól Siófokon keres partnereket egy ápolt igényes férfi , helyel rendelkezek, akit érdekel írjon