Sziasztok. Szombat éjjelre keresünk egy srácot. Debrecenben
Budapest 11 kerületében ma délutánra estére párt keresek kukkolásra minden jóra diszkrét 35 éves srác vagyok
Budapest 11 kerületében ma délutánra estére párt keresek kukkolásra minden jóra diszkrét 35 éves srác vagyok
Nyiregyházán párokat keresem
Ma este Szekszárdon párhoz házaspárhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy örömére kényeztetésére. Üzenetet privátba várok !
Sziasztok! Február 11.-i estére keresek 3-4 férfit gangbang cuckoldra. Párom 40-es csinos milf. Csak tapasztaltakat, 40 év és 180 cm feletti igényes férfiak telefonos és fotós jelentkezését várjuk
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok, ma este szívesen csatlakozom pàrokhoz Pècsen, ès környèkèn a hölgy örömère.
Köszönöm, ha írtok!
Zsolt
Köszönöm, ha írtok!
Zsolt
Sziasztok,
ma este csatlakoznék hölgyhöz/párhoz kellemes órák eltöltésére Tatabánya térségéből
ha csak egy kellemes beszélgetés lesz belőle az sem gond, de bármi megtörténhet
ma este csatlakoznék hölgyhöz/párhoz kellemes órák eltöltésére Tatabánya térségéből
ha csak egy kellemes beszélgetés lesz belőle az sem gond, de bármi megtörténhet

Sziasztok! Péntek éjszakára programot keresek : )
Csatlakoznék párhoz.
Csatlakoznék párhoz.
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Budapesti nőt vagy párt keresek, akik szeretnének napközben használni egy vastag, kemény farkú, magas és igényes férfit. Nem keresek kapcsolatot, sem barátot, engem az izgat, ha ismeretlenül szexelhetünk. Privátban elértek.
Sopronban ismerkednék!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! 40-es pár keres olyan pasit aki szeretne velünk ismerkedni.Fotó nélkül ne irjatok!!!
Sziasztok.
Nálam kivitelezhető mindkét nap
Nálam kivitelezhető mindkét nap

Febr. 16-án Dunaföldvár és Siófok között közlekedek . Szívesen csatlakoznék hellyel rendelkező párhoz v hölgyhöz napközbe!
Kukkolokent vennek reszt harmas kalandban.
Albertira es kornyeken, utazni tudok. De autoban is szivesen talalkozok.
Albertira es kornyeken, utazni tudok. De autoban is szivesen talalkozok.
Sziasztok! Február 11.-i estére keresek 3-4 férfit gangbang cuckoldra. Párom 40-es csinos milf. Csak tapasztaltakat, 40 év és 180 cm feletti igényes férfiak telefonos és fotós jelentkezését várjuk
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.