Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony fiú vagyok.
Sziasztok! Budapesti igényes párral, nővel ismerkednék, ha pedig úgy alakul, kalandoznék. Magas, 40-es, ugyancsak igényes férfi vagyok. Privátban elértek.
Hirdetnek...de még válaszra sem méltatták az embert
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ha nem ír vissza,nem kellessz nekik ennyi
(Ez egy válasz szufa üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ritka mint a fehér holló...
(Ez egy válasz Márkó1985 üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Feleség többes és dupla örömére keresünk férfit.
Üdv! Van itt olyan pár aki egyáltalán visszaír?
nagyobb mérettel keresek

Sziasztok! Igényes heteró srácként mai napra partnerem keresem - IX. kerületben helyem van. Az adatlapom kitölött, és ha ismerősöm vagy, a képeim is látod. Ha felkeltettem az érdeklődésetek, írjatok bátran.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,MA délután spontán találkozóra keres VALÓS párt…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,MA délután spontán találkozóra keres VALÓS párt…

Moto
Szép reggelt nektek én örömmel csatlakoznék hozzátok 3 as ban !!!Küldjétek el elérhetőségetek és talizzunk még most akár !!!!
(Ez egy válasz izgalmasdolgokat üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Jo reggelt.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Nézzétek át soraim képeim videoim,ha szimpatikusnak tűnök
akkor vegyük fel a kapcsolatot
Üdv
Albert (Ez egy válasz izgalmasdolgokat üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Nézzétek át soraim képeim videoim,ha szimpatikusnak tűnök
akkor vegyük fel a kapcsolatot

Üdv
Albert (Ez egy válasz izgalmasdolgokat üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ápolt intelligens férfit keresünk.
Hajnal 1 körül megyünk haza egy kis iszogatós buliból. Hölgy tagunk orálisan kielégítene jelenlétemben egy sportos 30 körüli fiút. Mellre élvezés lenne. Többi privátban . Kép,adatlap szükséges
Nekem se írtak párszor írtam neki, többet nem fogok.
(Ez egy válasz Martinho777 üzenetére (2025. 03. 29. szombat 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 29. szombat 15:26

Nekem se írtak vissza. Valakinek igen? Vagy találkozott is velük?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok sportos 40 es pasi férfias mérettel ,szóló hölgyet ill párt fogadna 12 ker búvohelyen kizárólag hetero alapon szép estét
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok. Én szívesen beszállnék hozzátok, nyugodtan csekkoljátok a társkereső adatlapomat.
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2025. 03. 29. szombat 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
érdekes lehetsz ..
(Ez egy válasz Chrishunmohacs üzenetére (2025. 03. 29. szombat 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 29. szombat 17:04

Sziasztok Párhoz csatlakoznék Baranya megyében kor alkat nem számit Utazni is tudok!