Sziasztok! Hétvégén szívesen találkoznék egy párral egy kis ismerkedésre és kalandra. Ezen a hétvégén leszek Magyarországon ezért csak ebben az időpontban keresgélnék. Fiatal, értelmes, korrekt és jóképű pasi vagyok. Ha lenne kedvetek a következő hétvégét kihasználni és kiélvezni akkor nyugodtan keressetek! Győr és 100 km-es távolságában keresgélek, szívesen utazok ezen a távon belül.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
24 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
24 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
sziasztok spermas puncit nyalnék akár dugas kozben is vannak e itt erre nyitott párok?
Sziasztok.Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes lakásban Gödöllőn.Ha közös a szimpátia bármi szóba jöhet.Várom leveled.

Cumizni szerető párt keresek!
Ha akad ilyen akkor privátban beszélghetnénk!
Ha akad ilyen akkor privátban beszélghetnénk!
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Ez jó volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 01. szerda 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 01. szerda 20:21

Törölt felhasználó (4740801)

Lous Hamilton!

Bp ma vki?
Lous Hamilton!
(Ez egy válasz Manfree01 üzenetére (2024. 05. 01. szerda 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 01. szerda 20:12

Ki az aki egy órán belül szabadegyhazan tudna lenni???!!! Hetero alapon max 36eves korig normál kinézettel!!!!30eves par vagyunk!!!!!
Ki az aki egy órán belül szabadegyhazan tudna lenni???!!! Hetero alapon max 36eves korig normál kinézettel!!!!30eves par vagyunk!!!!!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, intim masszázs vagy amit szeretnétek. Csak személyes tali, ha minden ok akkor jöhet a folytatás! Győr és kőrnyéke!
Sziasztok,
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék!
Minden jóban benne vagyok!
Skype és Viber van, utazni tudok!
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék!
Minden jóban benne vagyok!
Skype és Viber van, utazni tudok!
Utazni tudó,heteró férfi ismerkedne .
Sziasztok!
Ma (szerda) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szerda) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Párhoz csatlakoznék többes szexre aktív résztvevőként,,vagy akár egyedül is kényezetném a barátnőd,de figyelőként is érdekelne!. Egyedülálló nővel is szívesen ismerkednék! Privát üzenetben keress! Utazni tudok!
Sziasztok!
Péntek estére keresünk helyes pasit harmadiknak,
a hölgy örömére.
Vastag,metélt farok előnyben
Kép nélküliek ne írjanak!
Péntek estére keresünk helyes pasit harmadiknak,
a hölgy örömére.
Vastag,metélt farok előnyben

Kép nélküliek ne írjanak!
Igényes, potens férfi ismerkedne 50+os igényes, Bevállalós Párral (cuckold, bukakke, creampie, gangbang, stb.,stb.)
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
sziasztok Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék , hetero alapon pápán