Párt keresek holnap estére, minden megoldás érdekel. Hátha egymásta szoknánk... Bp, vagy valamerre

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok,
Párral szeretnék ismerkedni, hetero alapon.
Budapest Pest megye
Párral szeretnék ismerkedni, hetero alapon.
Budapest Pest megye
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Sziasztok! Párt hölegyt keresek hosszútávon! Magamról. Szeretek ismerkedni beszélgetni viccelődni. Szeretem élvezni az életet apróbb örömeit. Nyitott vagyok új dolgok megismerésére. Ápolt igényes a megjelenésem. Remélem felkeltettem az érdeklődésetek és meg tudjuk ismerni egymást. Lehet hogy sok közös dolgot fedezhetünk fel egymásban.
Szombat estére keresünk férfit harmadiknak Pesten. 42-46 éves pár vagyunk.
Csak szombat este jöhet szóba. Semmi napközbe. Igényes ápolt legyél. Arcszőrzet és dohányzás kizáró ok.
Csak szombat este jöhet szóba. Semmi napközbe. Igényes ápolt legyél. Arcszőrzet és dohányzás kizáró ok.
szep estet olyan nyitott párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha elotte dugjak meg a párkát! Hely kellene utazni tudnek...
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!! Igényes és normálisak legyetek!!!
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék, vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Kifejezetten jóképű, fiatal srácot keresünk. Nem azonnal.
Sziasztok!
Holnap délelőtt párokkal, hölgyekkel ismerkednék Borsod megyében.
40-es sportos férfi vagyok, méretes intimmel.
Holnap délelőtt párokkal, hölgyekkel ismerkednék Borsod megyében.
40-es sportos férfi vagyok, méretes intimmel.
Keresek feleséget akit seggbe lehet dugni a férje előtt Hajdúból. Üdv normális pasi!