Szabolcsi párnak.és nöknek szivesen beszálnék harmadiknak. méretet meg adom ha kéritek.
sziasztok Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Sziasztok!
25-35 év közötti pasit keresek hármas felállásához egy vágyaim megéléséhez.
Ketten találkoznánk egy lánynál. Először csak én mennék fel hozzá, hogy előkészítsem a terepet. A lány szeme be lenne kötve, így várná a másik fiút. Én csak narrátorként vennék részt az eseményekben, vagyis én mondanám meg, hogy mi történjen. Irányítanám a másik fiút, hogy hogyan kényeztesse a lányt.
25-35 év közötti pasit keresek hármas felállásához egy vágyaim megéléséhez.
Ketten találkoznánk egy lánynál. Először csak én mennék fel hozzá, hogy előkészítsem a terepet. A lány szeme be lenne kötve, így várná a másik fiút. Én csak narrátorként vennék részt az eseményekben, vagyis én mondanám meg, hogy mi történjen. Irányítanám a másik fiút, hogy hogyan kényeztesse a lányt.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Honnan? Illetve jó lenne, ha kép is lenne az adatlapotokon.
(Ez egy válasz tams073 üzenetére (2024. 05. 26. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 26. vasárnap 15:27

Sziasztok.Mi egy középkorú pár vagyunk a hölgy örömére keresünk ftukat esetleg baráti társaságot.Higénia szimpátia alap igy fényképes jelentkezéseket várunk. Tabu nincs viszont csak péntek vagy szombat jó nekünk.
Sziasztok!
Szerda délutánra keresnék Székesfehérvár környékén,
elhanyagolt hölgyet, anyukát, esetleg párt akivel rosszalkodhatnánk egy kicsit!
Várom a privát leveleiteket!
Csodás szép napot mindenkinek!!
Szerda délutánra keresnék Székesfehérvár környékén,
elhanyagolt hölgyet, anyukát, esetleg párt akivel rosszalkodhatnánk egy kicsit!

Várom a privát leveleiteket!
Csodás szép napot mindenkinek!!

Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok.Mi egy középkorú pár vagyunk a hölgy örömére keresünk ftukat esetleg baráti társaságot.Higénia szimpátia alap igy fényképes jelentkezéseket várunk. Tabu nincs viszont csak péntek vagy szombat jó nekünk.
Sziasztok Tamás vagyok. Párt illetve lányt keresek mai napra délutántól egész éjjelig ráérek. Nógrád illetve pest megyében. bármiben benne vagyok masszázs,simogatás,csak orál,esetleg csak a hölgy részéről kézi levezetés ,autós kaland,utazni is tudok és szexben is benne vagyok. várom a jelentkezést privát uzenetben szép napot
Sziasztok!
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal. ( Kifejezetten kismellű hölgyet, illetve hölgytagú párt keresek, nekem az a gyengéim )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal. ( Kifejezetten kismellű hölgyet, illetve hölgytagú párt keresek, nekem az a gyengéim )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Pár, ki meglátogatna ma BpX.? Bármeddig is, mindenhogy is. Kedves, érzéki, nyitott férfi ismerkedne, testközelből. Pár, Hölgy ki benne lenne? Minden megoldás érdekel

Sziasztok! Nyitottan ismerkedek minden jóra!
van helyem, menni is tudok autoval ha kell. Dumáljunk

Sziasztok.M1 vonalán hőlgy,vagy pár akik pasit fogadnának mostanába?
Sziasztok.M1 vonalán hőlgy,vagy pár akik pasit fogadnának mostanába?
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Szia!
Csatlakoznék egy párhoz az adatlapom szerint kizárólag a hölgy örömére. (Hármas, cuckold)
Minden korosztály érdekes lehet számomra.
Megbízható, igényes és kulturált vagyok.
Hosszútávban gondolkodok. Diszkrétció fontos.
Képek és videó az adatlapomon. Köszönöm, ha benézel.
Csatlakoznék egy párhoz az adatlapom szerint kizárólag a hölgy örömére. (Hármas, cuckold)
Minden korosztály érdekes lehet számomra.
Megbízható, igényes és kulturált vagyok.
Hosszútávban gondolkodok. Diszkrétció fontos.
Képek és videó az adatlapomon. Köszönöm, ha benézel.
Dunaújvárosban fogadnék, közös örömökre párt illetve hölgyet. Ha felkeltette az érdeklődésed a profilom, várom üzeneted!

Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Gábor vagyok Budapestről. 37 éves 191magas férfias,kitartó. Igényes párnak lennék állandó partnere,heteró alapon.Privátban szívesen küldök fotókat