Kedves MINDENKI AKI harmadik felet keres pasi személyében a Következő felhasználó név mögött NICK NEVE:KenveloKen egy igen igen kétes eredető pasi van olvasta hogy családos pár vagyunk és azonnal a kiskorú lányommal akart szexet ! NICK NEVE::KenveloKen !!! ha az admin nem tesz semmit majd mi fogunk!!
Pécsett fogadnék szimpatikus, ápolt, intelligens párt belvárosi lakásomban.
Budapesten heteró alapon, Feleséget,barátnőt kényeztetnék a pasija előtt a 23cm es cerkámmal !
Sziasztok! 15-16-án Budapesten ismerkednék, ápolt, jó fej diszkrét masszőr pasi vagyok, részletek privátban!
Sziasztok, hölgyhöz illetve párokhoz csatlakoznék, bármi szóba jöhet Nem vagyok semmi jó elrontója, Képeim vannak jelölj kapcsolatra bármilyen kérdésed van írj 18F.
Sziasztok!
Mai napon kaland Győrben? Hely, kocsi van!
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Mai napon kaland Győrben? Hely, kocsi van!
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Kedves Párok!
36 éves, kifejezetten sportos - de nem kigyúrt -, szellemi szabadfoglalkozást űző, igényes, jól szituált, kedves hetero férfi vagyok.
Nem vagyok kezdőnek mondható hármas terén, jól ismerem a szituációt, voltam már harmadik, de volt párjaimmal fogadtunk férfit - így jól ismerem a műfajt.
Keresek szintén igényes, sportos/vékony és fiatalos párt, akikhez örömmel csatlakoznék.
Sok sikert mindenkinek!
36 éves, kifejezetten sportos - de nem kigyúrt -, szellemi szabadfoglalkozást űző, igényes, jól szituált, kedves hetero férfi vagyok.
Nem vagyok kezdőnek mondható hármas terén, jól ismerem a szituációt, voltam már harmadik, de volt párjaimmal fogadtunk férfit - így jól ismerem a műfajt.
Keresek szintén igényes, sportos/vékony és fiatalos párt, akikhez örömmel csatlakoznék.
Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok! Gyms megyei párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra
Ma napközben, nagy mérettel ,Budapesten keresek heteró alapon játszótársat!
Sziasztok
Baráti társaságot keresek, akik kényeztetnék a páromat.
Fontos, szőrtelen és sportos testalkat
Baráti társaságot keresek, akik kényeztetnék a páromat.
Fontos, szőrtelen és sportos testalkat
Csongrád, Bács-Kiskunk, Jász-Nagykun megyében csatlakozom párokhoz hetero alapon! Hétköznap tökéletes! Írjatok!
*H*a*a* b*e*t*ü*k* k*ö*z*ö*t*t* *c*s*i*l*l*a*g*o*k*a*t* l*á*t*s*z* s*ü*r*g*o*s*e*n*h*u*n*c*u*t*m*a*s*sz*a*zs*o*m*r*a*v*a*n*s*z*
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.10.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Üdv.
29 éves úrként párt keresek. Hölgy örömére csatlakoznék.
Budapest vagy Pest vármegye. Utazás megoldható.
( Nagy méret van, nagy cici előny)
29 éves úrként párt keresek. Hölgy örömére csatlakoznék.
Budapest vagy Pest vármegye. Utazás megoldható.
( Nagy méret van, nagy cici előny)
Budapesten ma pár? Hely ok.
Lehet még jelentkezni?
(Ez egy válasz mmm3mmm üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod " határ a csillagos ég "
(Ez egy válasz c.man üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia privátot irtam
(Ez egy válasz mmm3mmm üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Pontosan mikorra kerestek, hétvége?
(Ez egy válasz c.man üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
MA EGÉSZ NAP TUDUNK UTAZNI
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk