Sziasztok, Párokhoz csatlakoznék Diósd környékén hetero alapon. Írjatok privàtban
M3as Miskolc Hatvan vonalon valaki 3ashoz?
Én beszàlló lennék. Párt keresek.
Enyhe biszex pár esetleg akihez lehetne csatlakozni?
Jelen!
(Ez egy válasz csinospar11 üzenetére (2023. 02. 20. hétfő 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 20. hétfő 13:21

Apolt parkent keresunk part, not, esetleg kukkolo pasit vagy tapasztalatlan sracot. Dunaszerdahely, Gyor, Komarom
ma délután nőt vagy párt keresek, Bács-Kiskun megyében , részletek privátban.
Pénteken napközben párhoz csatlakoznék Hatvan Eger vonalon
Sziasztok, jó fej páros diszkrét partnere lennék ha lehet rendszeres randikon.Bajai független pasi vagyok.
Párokhoz csatlakoznék harmadiknak!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

ma délután nőt vagy párt keresek, Bács-Kiskun megyében , részletek privátban.
Sziasztok! Egész héten esténként várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Várom üzeneted! Köszönöm
Sziasztok olyan párok vannak e itt ahol a férjet izgatná ha elotte sexelnek a felesegevel? (Cuckold) Hely kellene utazni tudok!
ma estére nőt vagy párt keresek, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Lajosmizse , részletek privátban.
Sziasztok! Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére Kecskemét és környékén.
Sziasztok! Igényes párokat kényeztetnék, masszíroznék, vagy amit csak akartok. Szívesen nyalnék tisztára teli élvezett puncit is, vagy teljesítenék bármilyen kívánságot. Lehet perverz is, kis biszex játék is izgalmas lenne. 45 éves igényes pasi vagyok. Csak párokkal ismerkedem, szóló pasik légyszi NE!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,szombat estére keres párt…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,szombat estére keres párt…

Moto
Sziasztok. Szombat ((25) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
ma estére nőt vagy párt keresek, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Lajosmizse , részletek privátban.
2023. március 10-13-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését.