5 centi feletti vastagsaggal keresünk férfiakat. Privátban jelentkezzetek. Az adaatlapt a férfi kezeli. Aki atmegy a szűrön kaphat pinat.... A fiatal pasi fantazia és az idős is jatszik....
Sziasztok, hölgyhöz illetve párokhoz csatlakoznék, cuckold, hármasban. Nem vagyok semmi jó elrontója, Képeim vannak jelölj kapcsolatra bármilyen kérdésed van írj 18F.
(Adatlapot olvass!)
(Adatlapot olvass!)

Sziasztok. Férfi hetero párost keresnék elsősorban ma esi nógrádban eltöltött órára. Nőnapi ajándék távollétemben
Sziasztok!
Fiatal pasit keresünk,helyünk van, Budapest és környéke
Fiatal pasit keresünk,helyünk van, Budapest és környéke
Szívesen kukkolok vagy be is szállnék páros játékokba, normál testalkatú 27 éves fiú vagyok nagy intimmel. Most épp a reptéren vagyok a kifutó végén, kapjatok el
Párral ismerkednék..Én Budapesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi.Infók adatlapomon Bp. és környéke
Sziasztok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Ma este készülünk Demjénbe éjszakai fürdőzésre.. Esetleg csatlakozik valaki?

Ráckeve környékén valaki helyem van akár ott alvással is
Üdv.Párt,hölgyet keresek. Helyem van.
Sziasztok. Ma este dzívesen találkoznék párral.
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok! Ma egész nap várom kedves hölgy , pár társaságát egész nap csendes otthonomban Gödöllőn.Közös szimpátia esetén várlak szeretettel.Várom üzeneted!
Sziasztok.pasit keresunk ma estere.
Sportos igényes 40 es pasi párt vagy hölgyet tudna fogadni 12 ker kizárólag hetero alapon sportos hölgyet keresek

Sziasztok! Párhoz csatlakoznék ma és holnap este is, a hölgy kiadós kényeztetésére, hetero alapon..Heves megye és környékein..!
Üdv! Szombati napon ismerkednék párral Enyhe Bi is lehet
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen! Érdeklődni privátban!