sziasztok lenne helyem ha gondoljátok
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2022. 02. 12. szombat 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, van itt pár akinek lenne kedve ismerkedni egy 40éves normális, helyes pasival? 186/95 szbarna, kék, 17/6... akár mai találkával is...
40 éves nem független férfiként keresek kedves és legfőképp intelligens partnert hármas kaland céljából.
Kedvelek mindent, ami mindhármunknak örömöt okoz, de tudom, hogy én vagyok a vendég, ezáltal a Pár szava a döntő.
MMF, BI MMF, Cuckold, Wifesharing, Dogging, kukkolás,
Ezek az érdeklődési körök.
Ha van olyan ami tetszik, vagy szimpatikus, akkor fussunk neki az ismerkedésnek.
Nem mindenáron keresek, nem potya dugás, de kedvelem az izgalmas kalandot, az izgalmas kikapcsolódást.
Tartós házibarát is szívesen lennék, vagy akár csábító férfi aki egy pohár ital mellett finoman megsimogat, és felkorbácsolja a vágyat...
Kedvelek mindent, ami mindhármunknak örömöt okoz, de tudom, hogy én vagyok a vendég, ezáltal a Pár szava a döntő.
MMF, BI MMF, Cuckold, Wifesharing, Dogging, kukkolás,
Ezek az érdeklődési körök.
Ha van olyan ami tetszik, vagy szimpatikus, akkor fussunk neki az ismerkedésnek.
Nem mindenáron keresek, nem potya dugás, de kedvelem az izgalmas kalandot, az izgalmas kikapcsolódást.
Tartós házibarát is szívesen lennék, vagy akár csábító férfi aki egy pohár ital mellett finoman megsimogat, és felkorbácsolja a vágyat...
Sziasztok. Hétvégére partnert, partnereket keresek! Hosszútávban gondolkodom!
196cm magas igényes pasi Nyiregyhaza ill kornyeken ismerkedne párokkal
Sziasztok! Nincs ki megörökíteni a legforróbb pillanatokat, remeg a kamera/telefon mikor épp a legjobb jelenetek vannak… vagy csak szeretnétek egy profi sorozatot magatokról, akkor most itt a lehetőség! Keressetek bátran!
Sziasztok
Szombat estére keresek VALÓS párt…
Moto
Szombat estére keresek VALÓS párt…

Moto
Sziasztok !
Szívesen csatlakoznék csütörtök vagy péntek estére Szekszárdon párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kellemes gyengéd kényeztetésére. Ápolt nyitott kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha szívesen vennétek diszkrét társaságom kellemes hármas együttléthez akkor várom privát üzeneted !
Szívesen csatlakoznék csütörtök vagy péntek estére Szekszárdon párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kellemes gyengéd kényeztetésére. Ápolt nyitott kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha szívesen vennétek diszkrét társaságom kellemes hármas együttléthez akkor várom privát üzeneted !
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Csinos Debreceni baratnőmmel nagyfarkú pasit keresünk CUCKOLDRA!
Szerdán Kecskemét - Siófok útvonalon közlekedek. Ha lenne pár vagy hölgy aki napközbe a délutáni órákba ráérne és szívesen fogadna annak levelét várom. Köszi
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Budapest. 02.17 csütörtökön egy haverom 1 csaj több fiú felállást szervez, este 4-5 körül, 14 ker. A leányzó vékony, 45 körüli, korának megfelelő kis hassal és non-szilikon szexin lógó kis cicikkel. Orál, punci mindenképpen, terv szerint popsi is bevetésre kerül majd, ami a csövön kifér. Cél az lenne, hogy spermával beterítsük. GangBangre vagy 4es párcserés szexre nyitott párral rendelkező férfiak előnyben. Jelentkezni privát üzenetben.
Napközbeni titkos randikra keresek Lányt/Hölgyet vagy Párt hosszútávra!Helyem van!Sportos,igényes,nagy intimű 30 éves jól szituált srác vagyok!
Sziasztok !
Nagy farkú izmos jóképű pasit keresünk 3. nak .
Nagy farkú izmos jóképű pasit keresünk 3. nak .
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Gang-bang... olyan, minimum 2, maximum 4 fős egymást ismerő, max 46-47 éves pasi társaságot keresünk MÁRCIUSRA legkorábban, akik voltak már ilyenben és helyet meg is oldják a közelünkben.
Sziasztok. Én Imadom a puncid. Sztem bejönnék
(Ez egy válasz messi25 üzenetére (2022. 02. 15. kedd 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 30 éves korig keresünk férfit Eger közelében hármas szexre. Kezdők vagyunk ezért csak olyan írjon aki ezt eltudja fogadni. Amit garantálni tudunk az egy cuckold
amit szeretnénk - az minden amit ilyen esetben szoktak. Könyörgöm csak olyanok írjanak akik nem tűnnek el szállás foglalás előtt egy nappal. Aki nem akar találkozni, ne írjon. 1 hét ismerkedés után szállás foglalással találkoznánk