Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Fiatal, budapesti pasiként szívesen néznék párokat szex közben. Én közben magamat kényeztetném. Ha igény van rá, természetesen többről is lehet szó!
Keressetek üzenetben!
Fiatal, budapesti pasiként szívesen néznék párokat szex közben. Én közben magamat kényeztetném. Ha igény van rá, természetesen többről is lehet szó!

Keressetek üzenetben!

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék. Utazni tudok.
Most nálam Miskolcon? Hely van
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Pár aki ffit keres? Holnap? Privátban beszélünk.
Sziasztok diszkrét ápolt kulturált nös pasi vagyok gyöngyösröl.tittokban keresek párt 3 masra.18.5 a méretem perverzeb dolgok is érdekelnek.irj privatba ha érdekes lehetek számotokra
Sziasztok! Hármas szexkalad reményében ismerkednék párokkal.
Sziasztok!
Most ráérő hölgy aki kényeztetésre vágyik lenne? Helyem 11.kerben van!
Puszi
Most ráérő hölgy aki kényeztetésre vágyik lenne? Helyem 11.kerben van!
Puszi
Sziasztok! Valaki esetleg Visegrád környékén? Jövőhét péntek és szombat leszünk arra. Írj privát üzenetet
Budapesten parkokat kukkolnék, csatlakoznék!
Viber van, utazni tudok!
Viber van, utazni tudok!
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok!Zalai jó méretű normális férfi vagyok.Keresem lányok,hölgyek társaságát kellemes együttlétekre!Szép estét!
Ferfit keresek csajommal. Mai nap akinek van helye!! 35 eves korig Szombathely!!
Párt nőt keresek imádnaék nyalni
Sziasztok ! Párral ismerkednék házibarát jelleggel , határozott, intelligens, céltudatos 37 éves férfi vagyok 182 cm magas, 85 kg , voltam már házibarát ,szeretnék találni egy pár hosszabb távon előre is köszönöm. Szeretek szaunázni, nudizni ,wellnesbe járni , amatőr módon masszírozni. Csak komoly határozott pár levelét várom a 40-es vagy 50-es korosztályból,akik tudják hányas a kabát, mért vannak itt. A többit privátban.
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok!
Valentin napra keresek gangbangre sportos nagyfarkú 21 cm től pasikat. Privát üzeneteket várok. Révfülöpön tudlak fogadni.
Csak február 14. 16 óra, aki elmer jönni, utazni tud, nem dolgozik, nem rohan...
A keresési feltételeimnek felelj meg, ne raboljuk egymás idejét.
Köszönöm!
Valentin napra keresek gangbangre sportos nagyfarkú 21 cm től pasikat. Privát üzeneteket várok. Révfülöpön tudlak fogadni.
Csak február 14. 16 óra, aki elmer jönni, utazni tud, nem dolgozik, nem rohan...
A keresési feltételeimnek felelj meg, ne raboljuk egymás idejét.
Köszönöm!