Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Badacsony környékén ismerkednék.
Badacsony környékén ismerkednék.
Budapesten mostanában, vagy holnap délután pár? Hely ok.
Zala -Vas megyében Hölgyek, Párok társasága lennék
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Sziasztok!
Lányt,párt keresnék!Adatlap kitöltve! Dunaújváros-Szekszárd+környéke
Lányt,párt keresnék!Adatlap kitöltve! Dunaújváros-Szekszárd+környéke
Sziasztok ! Budapesti férfiként szeretnék csatlakozni egy budapesti párhoz.
Nem vagyok szégyenlős.
Szeretek adni és kapni is.
A mai nap folyamán rá érek.
Lányok és párok ha megfelelnek nektek írjatok.
Üdv Tamás
Nem vagyok szégyenlős.
Szeretek adni és kapni is.
A mai nap folyamán rá érek.
Lányok és párok ha megfelelnek nektek írjatok.
Üdv Tamás
Sziasztok két 40 éves pasi csatlakozna párokhoz hetero alapon a hölgy örömére. Csak dölj hátra és nézd ahogy dugjuk kényeztetünk a párod barátnöd. Vagy szálj be. Lehetöleg Pest megye. Írj privátban
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! 40 felett kizáró tényező?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 16:41
Törölt felhasználó (4716537)

Sziasztok!
Házibarátot keresünk hosszútávra
Napközben ráérők neee
Nem baj ha párkapcsolatban vagy.

Napközben ráérők neee
sziasztok. ma estére keresek párt pest megye illetve nógrás megye.
Sziasztok!
Napközben ráérők neee

Napközben ráérők neee
Pécs és környékén valakik?
Sziasztok! Olyan párt, illetve nőt keresek, akik kifejezetten az extra nagy intimet kedvelik!

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Punci nyalás, szendvics szex vagy amit szeretnétek. Képet nem küldözgetek, személyes tali. Győr
Sziasztok írtam nektek. Pm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 14:15
Törölt felhasználó (4697469)

Sziasztok, szeretnénk egy férfit bevenni magunkhoz a hölgy örömére. Teljesen kezdők vagyunk.
Sziasztok, szeretnénk egy férfit bevenni magunkhoz a hölgy örömére. Teljesen kezdők vagyunk.
Sziasztok
Szivesen csatlakoznék hozzátok. Irok pm..
Sziasztok. (Ez egy válasz Paros9184 üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 10:54
Szivesen csatlakoznék hozzátok. Irok pm..
Sziasztok. (Ez egy válasz Paros9184 üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyobb méretű, ápolt, potens pasikat keresünk a hölgy örömére. Kisgyermekes házaspár vagyunk, csak az esti órákban érünk rá! P&G
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Nagyobb méretű, ápolt, potens pasikat keresünk a hölgy örömére. Kisgyermekes házaspár vagyunk, csak az esti órákban érünk rá! P&G