Sziasztok! Ma este/éjjel hellyel rendelkező hölgy vagy pár Bp/Pest megyében lenne, aki fogadna egy ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasit? 18/4 borotvált intimmel tudok szolgálni.
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra
Sziasztok. Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok. Szalkszentmártonba vagyok ma este. Ha gondoljátok írjatok rám! Sajnos én nem tudok. Szép napot kívánok.
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2024. 01. 27. szombat 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Pasit keresünk ma estére
sziasztok
Bp-i 25 éves magas sportos személyi edzőként dolgozó srác vagyok kellemes mélyreható szerszámmal (házas)párral hölggyel ismerkednék találkozgatnék kalandoznék hetero alapon találkahelyem van írjatok rám bátran privátban
Bp-i 25 éves magas sportos személyi edzőként dolgozó srác vagyok kellemes mélyreható szerszámmal (házas)párral hölggyel ismerkednék találkozgatnék kalandoznék hetero alapon találkahelyem van írjatok rám bátran privátban
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Voltál már olyannal akinek minden vágya az hogy te ki elégülj,bele férne az neked hogy most az lenne a cél hogy neked legyen jó ?
csak lányokat esetleg párokat

Budapesten most pár?
Szép napot. Tartós hosszútávú házibarát állást keresek.
Csak olyan párok akik tisztában vannak a házibarát szó fogalmával!
Csak olyan párok akik tisztában vannak a házibarát szó fogalmával!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt. Helyem van.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt. Helyem van.
Szép estét!
Ma este párokhoz csatlakoznék Budapesten! Utazni tudok, Viber van!
Ma este párokhoz csatlakoznék Budapesten! Utazni tudok, Viber van!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...üdv.
01.26. este párt fogadnék Budapesten a III. kerületben. Igényes ápolt nagy méretű cuckold kedvelő pasi vagyok.privátban írjatok
Üdv! Egyedül álló, univerzális időbeosztással, saját egzisztenciával rendelkező dominánsabb férfi vagyok! Párok, Hölgyek hosszútávú szexpartnere lennék
Sok sikert mindenkinek!

Sziasztok!
Holnapi, azaz szombat reggeli, délelőtti órákra keresek egy szimpatikus párt, ahol a lány tagot kényeztethetem a párja közreműködésével.
Szabolcs-Hajdú-Bihar megye, illetve BAZ megye Zemplén tájéka a régiók.
Én egy intelligens, megbízható, egészséges, önmagára és a környezetére igényes férfi vagyok! Az adataim, fotóim valósak. Kérem, hogy csak olyan megkeresésetek legyen, ahol nem tapogatóztok, hanem legyen konkrét célotok, megélni kívánt vágyatok, amibe úgy gondoljátok, hogy egy harmadik beszálló férfira van szükségetek.
A szándékaim komolyak, eltökélt vagyok, nagyon szeretnék megélni egy jó hármas találkozót, így izgalommal várom a soraitokat az intimbeszelgetes kuk gm címen.
Maximálisan diszkrét vagyok, amit persze tőletek is szeretnék viszont.
Keressük és aztán élvezzük egymás társaságát!
Holnapi, azaz szombat reggeli, délelőtti órákra keresek egy szimpatikus párt, ahol a lány tagot kényeztethetem a párja közreműködésével.

Én egy intelligens, megbízható, egészséges, önmagára és a környezetére igényes férfi vagyok! Az adataim, fotóim valósak. Kérem, hogy csak olyan megkeresésetek legyen, ahol nem tapogatóztok, hanem legyen konkrét célotok, megélni kívánt vágyatok, amibe úgy gondoljátok, hogy egy harmadik beszálló férfira van szükségetek.

A szándékaim komolyak, eltökélt vagyok, nagyon szeretnék megélni egy jó hármas találkozót, így izgalommal várom a soraitokat az intimbeszelgetes kuk gm címen.

Maximálisan diszkrét vagyok, amit persze tőletek is szeretnék viszont.
Keressük és aztán élvezzük egymás társaságát!
Sziasztok, Péntek (01.26) vagy szombat (01.27) napközbenre keresnénk izgalmas programot!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal akit izgatna +2pasi...
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal akit izgatna +2pasi...
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok