Szia! örömmel venném ha én lehetnék a házi barát
(Ez egy válasz Hamm07 üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Holnap este Komáromban leszek. Lesz helyem, de utazni is tudok. Igényes, diszkrét párral szívesen találkoznék. Minden izgalmas dologban a partneretek lennék kölcsönös szimpátia esetén. Csak olyanok írjanak, akik találkozni is mernek! Akár autós kaland is....
Kecskeméten csinos párhoz csatlakoznék hetero alapon. Privátban keress kérlek!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Kicsit fura! Az embert megkeresik! Telefonszámmal hívom őket! Erre letiltanak! Nem mondom, hogy kamuk! De kicsit biztos, hogy bizonytalanok! Pedig kellemes pár lehettek.
(Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párral kalandoznék ma nappali órákban is..Hetero alapon a hölgy örömére! Utazni tudok.
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80 sportos, borotvált, 42 éves, ápolt, kitartó, képen látható farokkal rendelkező pasi. Szívesen ismerkedtem, utazom, lányokkal, parokkal, akar csak a randi izgalmáert is, kötöttségek nélkül. Puszi T.
Jajj dehogynem
mikor?
(Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Párral ismerkednék Érden

Sziasztok ! Párokat= / férfi + nő/ vagy csak hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, dugás közbeni punci nyalás , cuckold szex ,láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /itt a jó idő szabadban szex is érdekel !!! Autós is !!
Írtam nektek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 07. vasárnap 08:44
Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! 28-45 év közötti férfit keresünk, aki csatlakozna hozzánk, lehetőleg hosszabb tàvban gondolkozunk, hàzibaràt posztra!
Sziasztok! 28-45 év közötti férfit keresünk, aki csatlakozna hozzánk, lehetőleg hosszabb tàvban gondolkozunk, hàzibaràt posztra!
Üdv! Párral ismerkednék
enyhe bi is lehet

Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.50-70 közti hölgyet,párt is keresek.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.50-70 közti hölgyet,párt is keresek.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Mi 2 pasi vagyunk
Na senki nem akar csatlakozni hozzánk?
Sziasztok
Ma estére keresünk pasit .
Pestmegye, max 45 éves ,roma nem és túlsúlyos is kizáró ok!
Utazni nem tudunk ,helyünk van!
18 cm felett! Gumit nem szeretjük ! Bird sokáig a szexet és az is jó ha többször is eltudsz élvezni! Szeretjük a puncibaélvezést
csak ma éjjelre!!!
Ma estére keresünk pasit .
Pestmegye, max 45 éves ,roma nem és túlsúlyos is kizáró ok!
Utazni nem tudunk ,helyünk van!
18 cm felett! Gumit nem szeretjük ! Bird sokáig a szexet és az is jó ha többször is eltudsz élvezni! Szeretjük a puncibaélvezést

Olyan párt vagy hölgyet keresek, akinek a délelőtti találkozó a jó és egy intelligens, ápolt pasit keres!
Nyitott vagyok sok mindenre, enyhe bi is oké!
Cuckolban, kukkolásban is benne vagyok!
Üdv A
Nyitott vagyok sok mindenre, enyhe bi is oké!
Cuckolban, kukkolásban is benne vagyok!
Üdv A
Valamiért kétszer megy el az írt üzenetem, de szerintem semmi gond! Ő leírt egy véleményt, amire én válaszoltam. Oda volt írva "akinek nem indge" Mivel mi válogatunk kivel lépünk kapcsolatba, képet kérünk ami az első szűrő. A második az, hogy mennyire lehet értelmes, mert nem csak egy faszt keresünk. Hozzád hasonlóak szóba sem jöhetnek! Az a jó az ilyen írasokban, hogy akik vissza nézik a hozzá szólásokat az adott illetővel kapcsolatban, most mind láthatja kivel is akarna kapcsolatba lépni, ha téged választana.
További "jó" keresgélédt
További "jó" keresgélédt