Sziasztok, bp. 57 ffi, bezsállnék párhoz, bármi lehet, bi vagy nem bi is, csak kukkolás, cuckold, vagy ami nektek bejön.... Ingább jövő hét, de írjatok priv, megbezséljük.
Szép napot!
A péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!Mobilis vagyok.
A továbbiakat privátban megbeszéljük!
A péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!Mobilis vagyok.
A továbbiakat privátban megbeszéljük!
Sziasztok! Ápolt, intelligens férfiként értelmiségi párhoz csatlakoznék kellemes hármas élvezetekre, akár mindkettőtök örömére is. Helyem van Pécsett a belvárosban. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám
Sziasztok párként, hölgyet keresünk biszexuális beállítottságú 18-40 éves korig, normál vagy vékony testalkatú hölgy jelentkezését várjuk

Zala,Vas és Somogy megyékből keresek párt club látogatásra.
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Sziasztok ma vagy holnapra keresek lanyt vagy párt akivel jol szorakoznak egy par orat
30as fiu vagyok

Szia! Én ismerkednék
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 06:08

Törölt felhasználó (1532232)

Balatonon keresek férfiakat párokat ismerkedés szex
Szia.
Jelentkeznék. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 06:08
Jelentkeznék. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1532232)

Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Dél-Pest,Pestmegye!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Dél-Pest,Pestmegye!
Fiatal, egyedülálló, méretes srác vagyok. Kiadós és tartalmas együttlétre keresek párokat, illetve hölgyeket kortól függetlenül. Dunaújvárosban, lakásomon tudok fogadni, de akár az utazás is megoldható. Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom az üzeneted!

Üdv.Párt,hölgyet keresek. Helyem van.
Sziasztok! Bisex férfiként beszállnék párokhoz Siófok és környéken ! Irjatok
Szép estét!
Tabumentes kapcsolatra keresek egy párt ahol minden vágy megosztásra kerül, és amit lehet megélünk.
Nyitott vagyok gyors és lassú lefolyású ismerkedésre is, lényeg hogy minőségi legyen a kapcsolat.
Tabumentes kapcsolatra keresek egy párt ahol minden vágy megosztásra kerül, és amit lehet megélünk.
Nyitott vagyok gyors és lassú lefolyású ismerkedésre is, lényeg hogy minőségi legyen a kapcsolat.
Hali. Aprilis elejen parhoz csatlakoznek mmf mokara. Akar csak oralis resze is erdekelhet. Illetve not is keresek aprilis elso napjaira! 22f fiatalos arc/ vékony test.
Csinos lányos fiu vagyok.
Párt vagy lányt keresek
Hetero vagyok
Bp
Nagy bimbokat szeretem
Párt vagy lányt keresek
Hetero vagyok
Bp
Nagy bimbokat szeretem
Csinos lányos fiu vagyok.
Párt vagy lányt keresek
Hetero vagyok
Bp
Nagy bimbokat szeretem
Párt vagy lányt keresek
Hetero vagyok
Bp
Nagy bimbokat szeretem
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Budapesten , heteró alapon párhoz csatlakoznék a nő örömére! Valóban nagy cerkával nőt cumiztatnák, lovagoltatnék .
Budapesten , heteró alapon párhoz csatlakoznék a nő örömére! Valóban nagy cerkával nőt cumiztatnák, lovagoltatnék .