Mai nap keresek partnert / partnereket Budapesten! Írj smile
Sziasztok.
43 éves, igényes, diplomás, mindenfajta káros szenvedélytől mentes pasiként keresek olyan házaspárt, akik időnként hármasban is szeretnének áldozni a gyönyörök oltárán.
Humoros férfiként a társaságom mellett fürge nyelvet, finom, ápolt kezeket és átlagos méretű (15/4 cm), de fickós farkincát tudok felkinálni. Nagyobb mennyiségű spermát spriccelek.
Kölcsönös szimpátia esetén hosszabb távra keresek...
43 éves, igényes, diplomás, mindenfajta káros szenvedélytől mentes pasiként keresek olyan házaspárt, akik időnként hármasban is szeretnének áldozni a gyönyörök oltárán.
Humoros férfiként a társaságom mellett fürge nyelvet, finom, ápolt kezeket és átlagos méretű (15/4 cm), de fickós farkincát tudok felkinálni. Nagyobb mennyiségű spermát spriccelek.
Kölcsönös szimpátia esetén hosszabb távra keresek...
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Volt már részem 3-asban illetve Cuckoldban is.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Volt már részem 3-asban illetve Cuckoldban is.
Sziasztok!
Párnak helyet biztosítanék
BP.!
Párnak helyet biztosítanék

BP.!
Sziasztok! Kifejezetten cuckold kedvelő párral ismerkednék!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok. Dorog, Esztergomi környéki párral ismerkednék.
Hármas - négyes szexre keresünk és a feleség többes örömére keresünk ...
Jövőhét pénteken csatlakozna hozzám hölgy vagy pár Hatvanban egész éjszakára?
sziasztiok vannak e itt olyan pasik akiket izgatná ha elöttük más használná a feleseget? hely kellen utazni tudok
Sziasztok!
Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatnék vagy akár csak kukkolás is érdekelne!Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!! Privát üzeneteket várok
Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatnék vagy akár csak kukkolás is érdekelne!Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!! Privát üzeneteket várok
sziasztok párt vagy lányt keresek olyan találkozóra ahol a hölgy vagy végignézi ahogy magamnak szerzek örömöt vagy a hölgy segít KÉZZEL a PÁRJA előtt nekem. esetleg hölgy punci nyalás vagy ujjazása de ez nem feltétel! Budapest vác-rétság-balasagyarmat-salgótarján-heves megye esetleg útvonalon vagy azok közelében. MA este !
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...üdv.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Győr.
Normális párhoz csatlakoznék akinek fontos, hogy egy jó beszélgetés is és csak úgy az élvezetek. Kecskemét és környéke!
Sziasztok nagyob méretü ffi minimum 18 cm
Üdv minden párnak.
Kihez lehetne csatlakozni ?
Kihez lehetne csatlakozni ?
Hölgyek-párok,hol vagytok?
Rátok várok!
Rátok várok!
Sziasztok. Ma este párhoz csatlakoznák. Utazni és fogadni is tudok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.