Sziasztok!Gábor vagyok.37éves 190magas. Igényes párhoz csatlakoznék Fejér illetve Pest megyében.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok!
November utolsó és December első hetében, hétköznap estékre, illetve hétvégén egész napra keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
November utolsó és December első hetében, hétköznap estékre, illetve hétvégén egész napra keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Idősebb házaspárral ismerkednék. Pest vagy Fejér megye. Irjatok, barátkozzunk...
Sziasztok,
Eljött a karácsony már november közepén.
Keressünk egy maximum 27 éves (Kérlek 27 éves kor felett tényleg ne írj, mert fiatalabbak vagyunk még 27-nél is bőven, és ezt lőttük be nagyon max határnak, aki ennek ellenére ír semmi baj, csak sajnos nem fogunk tudni válaszolni) férfit harmadiknak. Heteró alapon( persze az ne zavarja, ha érintkezik a két farok a heves együttlét miatt) Budapesti legyen ( de ha tud utazni, akkor kb mindegy), szőrzet terén nagyon maximum közepes erősségű jön be a hölgy tagnak, de igazándiból mondhatnám úgy is, hogy a fekete, nagyon bozontos szőr nem izgatja fel. Intim méretben nincs óriási nagy elvárás 16 cm, vagy nagyobb tökéletes. A cselekmény saját célra felszeretnénk venni magunknak, hogy később tudjunk gyönyörködni. A videó készítés csak részünkről megoldható sajnos, a te arcod se szeretnénk, hogy benne legyen direktbe, inkább az akció a lényeg. Így kérlek tényleg csak úgy jelentkezz, ha ezzel nincs bajod, és nem fogsz erőszakoskodni, hogy ha mi igen, te miért nem. Mi biztosítunk egy finom 20-as éveinek elején járó, tényleg gyönyörű lányt. Várjunk jelentkezéseteket, addig is szép estét/napot.
Eljött a karácsony már november közepén.
Keressünk egy maximum 27 éves (Kérlek 27 éves kor felett tényleg ne írj, mert fiatalabbak vagyunk még 27-nél is bőven, és ezt lőttük be nagyon max határnak, aki ennek ellenére ír semmi baj, csak sajnos nem fogunk tudni válaszolni) férfit harmadiknak. Heteró alapon( persze az ne zavarja, ha érintkezik a két farok a heves együttlét miatt) Budapesti legyen ( de ha tud utazni, akkor kb mindegy), szőrzet terén nagyon maximum közepes erősségű jön be a hölgy tagnak, de igazándiból mondhatnám úgy is, hogy a fekete, nagyon bozontos szőr nem izgatja fel. Intim méretben nincs óriási nagy elvárás 16 cm, vagy nagyobb tökéletes. A cselekmény saját célra felszeretnénk venni magunknak, hogy később tudjunk gyönyörködni. A videó készítés csak részünkről megoldható sajnos, a te arcod se szeretnénk, hogy benne legyen direktbe, inkább az akció a lényeg. Így kérlek tényleg csak úgy jelentkezz, ha ezzel nincs bajod, és nem fogsz erőszakoskodni, hogy ha mi igen, te miért nem. Mi biztosítunk egy finom 20-as éveinek elején járó, tényleg gyönyörű lányt. Várjunk jelentkezéseteket, addig is szép estét/napot.
45éves, fiatalos, igényes pasi, párhoz csatlakozna a hőlgy örömére. Akár hosszú távon, házibarátként. Győr
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok! Szombathelyről vagy környékéről hétfőre (11.20) délutánra,estére nőt,pár fogadnék saját otthonomban. Többit privin.
Pesten párt keresek ma estére.Helyem van.
Sziasztok!
Budapesti 33 éves potens férfiként keresek ma estére egy hölgyet kis lazulásra, huncutkodásra. Helyem 11.kerben van.
Üdv
Z
Budapesti 33 éves potens férfiként keresek ma estére egy hölgyet kis lazulásra, huncutkodásra. Helyem 11.kerben van.
Üdv
Z
Sziasztok ! Pàrhoz csatlakoznék a hölgy örömére .
Sziasztok! Mai nap csatlakoznék igényes párhoz. Pest-Fejér megyében.
Sziasztok.Valaki most Gödöllőn? Helyem van.Várom üzeneted!
18-19-20. kerületben keresek elhanyagolt hölgyet vagy párt holnap napközbeni talira. Hely szükséges!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Nálam vagy nálad vagy természetben.
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Nálam vagy nálad vagy természetben.
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Sziasztok
Hölgyek,Pártokhoz csatlakoznék
Hölgyek,Pártokhoz csatlakoznék
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Ma este szívesen találkoznék egy párral!